Зволожувальний лосьйон для обличчя з морською водою Round Lab 1025 Dokdo Lotion
Round Lab 1025 Dokdo Lotion
Round Lab 1025 Dokdo Lotion –універсальний зволожуючий засіб. Купила цей лосьйон, як засіб на всі випадки. Використовую його для шиї, рук, обличчя. Він дуже добре зволожує шкіру та легко наноситься. Роблю з ним масаж Гуаша та наношу перед spf.
Першочергова ціль купівлі була для подорожей, тягнути всі свої баночки з сироватками та кремами дуже незручно, тому я вирішила придбати один засіб, який закриє мої потреби. Використовую його замість крему та сироватки, коли не вдома. І шкірі цього достатньо, якщо ж ні, то наношу його в декілька етапів (наслоюю). Лосьйон ніжно зволожує шкіру, не обтяжуючи її. Я маю суху шкіру, тому цей лосьйон ще наношу перед spf. Моя шкіра потребує додаткового зволоження, особливо у період осінь-зима, тому вважаю, що познайомилася з цим лосьйоном я саме вчасно.
Це молочко некомедогенне, гіпоалергенне, дерматологічно протестоване і має хороший склад, тому наношу його під очі та на губи. Моя шкіра поглинає його досить швидко. Засіб дуже легкий та приємний. Я його зовсім не відчуваю на шкірі. Мені подобається, що його можна використовувати, як есенцію під крем, і замість крему, він не потребує перекриття.
Консистенція:
Має легку, ніжну текстуру, не залишає липкості. Дуже гарно розподіляється по шкірі. Консистенція невагома.
Колір: Має білий колір.
Запах:
Лосьйон без запаху, що дуже приємно. Люблю такі засоби.
Упаковка:
Лосьйон має досить зручну пластикову баночку з дозатором, як у тонеру. Діставати засіб не складно, бо він має досить рідку структуру. Легко відміряти потрібну кількість продукту. Зручно брати з собою. Нічого не протікає. Упаковка має захисну плівку-пломбу, яку необхідно прибрати під час першого використання.
Обʼєм: 200 мл.
Активні компоненти:
*гіалуронова кислота - у трьох формах, інтенсивно зволожує та пом'якшує шкіру, підтримує захисну бар'єрну функцію.
*пантенол - заспокоює подразнення і почервоніння, сприяє регенерації, зволожує.
*сквалан - зміцнює гідроліпідний бар'єр, регенерує, розгладжує.
*олія макадамії - живить, покращує рівень зволоження, заспокоює.
Дія засобу:
- проявляє зволожувальні й живильні властивості;
- зміцнює природний захисний бар’єр шкіри;
- чинить відлущувальну дію, усуває ороговілі часточки й надлишок себуму;
- розгладжує мікрорельєф і сприяє оновленню клітин;
- заспокоює подразнений епідерміс;
- відновлює кислотно-лужний баланс шкірного покриву;
- регулює роботу сальних залоз;
- містить запатентований комплекс Hatching EX-07 з ензимами;
Підходить всім типам шкіри, в тому числі чутливій.
Спосіб використання:
Нанести невелику кількість засобу на очищену і тонізовану шкіру обличчя та помасажувати до повного поглинання. Можна додавати в тональний засіб, для вологого фінішу.
🏆Нагороди:
Лосьйон є переможцем багатьох премій у Кореї. Загалом став переможцем премій Hwahae Beauty Awards 2019, GlowPick Awards 2020, та був відмічений іншими нагородами в Кореї.
Мій експеримент: вперше я ризикнула і спробувала замінити цим засобом свій догляд на 10 днів (під час подорожі) у вечірньому та ранковому догляді. Я не сподівалася, що він впорається, але моя суха шкіра почувалася з ним добре, а згодом я повернулася до своєї рутини без шкоди для шкіри, та без негативних наслідків. Вважаю, що для жирної та комбінованої шкіри цей засіб цілком може замінити крем на постійній основі.
Склад:
Aqua, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil, 1,2- Hexanediol, Pentylene Glycol, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Maris Aqua, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Squalane, Butylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Jojoba Esters, Caprylyl Glycol, Tromethamine, Sodium Phytate, Tocopherol, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Alcohol, Carbomer
Коментарі (0)