Парфумова ний лосьйон для тіла Oud Rosewood
Joko blend
Завершую огляд на парфумовану лінійку від Joko blend і на останок ділюсь своїми враженнями про лосьйон для тіла Oud Rosewood.
Як тільки з'явилися ці новинки, то саме ця серія мене зацікавила найбільше, бо судячи по піраміді я розуміла, що буде щось дуже класне. І я зовсім не помилилася, аромат навіть перевершив мої очікування, але зазначу, що Spicy vetiver і Vanilla blossom залишили не менш захоплюючі враження. Вони всі дуже гарні і такі різні! Кожен зі своїм характером, направленістю і вишуканістю. Я навіть не можу сказати, який сподобався найбільше, бо кожен чарівний по своєму.
Я вже підкреслювала, що лосьйони мають стильний дизайн, який мені імпонує, а завдяки зручному формату з дозатором, суттєво спрощується отримання необхідної кількості. Декілька натисків - і певна порція вже у долоні.
Активні компоненти
• Олія кокосу
• Паненол
• Екстракти квітів Моной де Таїті;
• Екстракт орхідеї
Піраміда аромату Oud Rosewood:
Верхні ноти: перець, трояда, шафран
Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель
Базові ноти: ваніль, суха амбра
Попередньо я вже описувала цей аромат в гелі для душу, вони ідентичні, тому продублюю ще
Парфумерна композиція цього лосьону дуже цікава і не проста.
Якщо б у мене був парфум з таким ароматом, то я б його віднесла до вечірніх, але не тому, що він важкий, а саме за настроєм. Також на мій погляд він буде особливо актуальним як раз на прохолодну пору (зима-осінь).
Oud Rosewood розкривається теплими обіймами, де н а квітковому фоні більше всього виділяється перець. При цьому він не гучний, а ніби пом'якшений, надає приємної пряності. Серцеві ноти мають деревний відтінок, додають трохи солодості і глибини, а базові акорди із ванілі і амбри підкреслюють чарівність цього аромату.
Oud Rosewood - насичений, густий, теплий, трохи таємничий, не позбавлений своєї унікальності, бо мені ні на які інші не схожий.
Лосьйон характерної, як для такого засобу, консистенції. Він не густий, має легку і приємну текстуру. По тілу розноситься активними ковзаючими рухами. Шкірою вбирається швидко, не залишає липкості, чи жирності.
Доглядові властивості у лосьйону чудові, він забезпечує як раз базові потреби епідермісу: зволожує, живить, але не обтяжує, пом'якшує. Шкіра після нього на дотик ніжна і немов оксамитова, дуже приємно до неї доторкнутися. А ще вона наповнюється сяйвом, що додає їй ще більше доглянутого вигляду. Аромат в свою чергу огортає собою і викликає відчуття повного затишку і комфорту.
Новинки у Joko blend дуже вдалі і закохують у себе з першого знайомства,тому від мене щирі рекомендації.
Коментарі (0)