𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Парфумований лосьйон для тіла Oud Rosewood

Парфумований лосьйон для тіла Oud Rosewood

Завершую огляд на парфумовану лінійку від Joko blend і на останок ділюсь своїми враженнями про лосьйон для тіла Oud Rosewood.

Як тільки з'явилися ці новинки, то саме ця серія мене зацікавила найбільше, бо судячи по піраміді я розуміла, що буде щось дуже класне. І я зовсім не помилилася, аромат навіть перевершив мої очікування, але зазначу, що Spicy vetiver і Vanilla blossom залишили не менш захоплюючі враження. Вони всі дуже гарні і такі різні! Кожен зі своїм характером, направленістю і вишуканістю. Я навіть не можу сказати, який сподобався найбільше, бо кожен чарівний по своєму.

Парфумований лосьйон для тіла Oud Rosewood
Парфумований лосьйон для тіла Oud Rosewood
Парфумований лосьйон для тіла Oud Rosewood
Парфумований лосьйон для тіла Oud Rosewood

Я вже підкреслювала, що лосьйони мають стильний дизайн, який мені імпонує, а завдяки зручному формату з дозатором, суттєво спрощується отримання необхідної кількості. Декілька натисків - і певна порція вже у долоні.

Активні компоненти

Олія кокосу

• Паненол

• Екстракти квітів Моной де Таїті;

• Екстракт орхідеї

Піраміда аромату Oud Rosewood:

Верхні ноти: перець, трояда, шафран

Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель

Базові ноти: ваніль, суха амбра

Попередньо я вже описувала цей аромат в гелі для душу, вони ідентичні, тому продублюю ще

Парфумерна композиція цього лосьону дуже цікава і не проста.

Якщо б у мене був парфум з таким ароматом, то я б його віднесла до вечірніх, але не тому, що він важкий, а саме за настроєм. Також на мій погляд він буде особливо актуальним як раз на прохолодну пору (зима-осінь).

Oud Rosewood розкривається теплими обіймами, де на квітковому фоні більше всього виділяється перець. При цьому він не гучний, а ніби пом'якшений, надає приємної пряності. Серцеві ноти мають деревний відтінок, додають трохи солодості і глибини, а базові акорди із ванілі і амбри підкреслюють чарівність цього аромату.

Oud Rosewood - насичений, густий, теплий, трохи таємничий, не позбавлений своєї унікальності, бо мені ні на які інші не схожий.

Лосьйон характерної, як для такого засобу, консистенції. Він не густий, має легку і приємну текстуру. По тілу розноситься активними ковзаючими рухами. Шкірою вбирається швидко, не залишає липкості, чи жирності.

Доглядові властивості у лосьйону чудові, він забезпечує як раз базові потреби епідермісу: зволожує, живить, але не обтяжує, пом'якшує. Шкіра після нього на дотик ніжна і немов оксамитова, дуже приємно до неї доторкнутися. А ще вона наповнюється сяйвом, що додає їй ще більше доглянутого вигляду. Аромат в свою чергу огортає собою і викликає відчуття повного затишку і комфорту.

Новинки у Joko blend дуже вдалі і закохують у себе з першого знайомства,тому від мене щирі рекомендації.