L`Oréal Paris Brow Artist Xpert : чи задоволена я ним ?
Олівець для брів, який має доволі змішані відгуки
Маючи від природи хоч і середньої густоти брови, але все ж таки світлі, інколи мені потрібен декоративний засіб, для заповнення форми. Тіні хоч і справляються з подібною задачою доволі гарно, але варто визнати - руки в мене не з того місця. Тому олівець для брів це саме те що лікар назначив.
В своїй косметичці я маю декілька видів (формул, форма) та кольорів, залежності від необхідності.
L`Oréal Paris Brow Artist Xpert має доволі різні відгуки і я згодна навіть з негативною частиною.
Олівець має суху текстуру, нагадуючу формулу в тоненьких олівцях для брів. При легкому натиснені, олівець має напівпрозру, пудрову пігментацію, ледь помітну , яка гарно тушується і виглядає як тінь. При більш сильному натиснені - проявляється насичений колір, з неоднорідною текстурою. Так, продуктом не промалювати тоненькі лінії, але ви бачили форму ?Це такий собі трикутничок, з пом'якшеними кутиками. Думаю що виробник навіть і не планував його як олівець для тоненькиї ліній, а от як для заповнення - підходить. На іншому кінці - щіточка. Нею доволі зручно придати бровам потрібну форму. Інколи я її використовую просто так, що б розчесати.
В мене відтінок 108 Warm Brunette і хоча він планувався як теплий підтон, я вважаю його цілком натуральним. Колір мені подобається прям дуже сильно і я вважаю його ідеальним : без рудого підтону, без сірості і чорноти.
Сам олівець я використовую для заповнення форми і з темним волоссям це виглядає доволі органічно. На бровах він не відчувається, гарно розтушовується і впринципі можна отримати як напівпрозорі брови, так і насичені ( як на останньому фото). Але я думаю що адекватно він працює тільки з брюнетками. Все ж таки подібне тщільне нанесення не підійде дівчатам з більш тонкими або світлими бровами. Не той ефект.
Саме мені - він подобається. За повну ціну я ніколи його не купляла, але це мій вже другий олівець. Я люблю використовувати його з тоненьким, що б спочатку зробити форму, а потім потрошки її заповнювати.
Навіть я вважаю, що продукт доволі дивний, хоча і знайшла до нього підхід.
Коментарі (0)