Tanserb

Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink 160 Sultry

Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink 160 Sultry

Дуже полюбилися мені помади із цієї серії. Прям вони мені в саме серденько. Тому вирішила поповнити свою колекцію досить яскравим відтінком і із задоволенням носила його влітку.

Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink 160 Sultry
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink 160 Sultry

Люблю ці помади насамперед за стійкість. Вона у них просто шикарна! Це помади-застигалки. Пару хвилин треба, щоби помада схопилася на губах. І видалити її не виходить навіть міцелярною водою. Тільки гідрофільним маслом. Тому стійкість у них на висоті. Більше стійких помад складно зустріти.

А особливість цієї серії – помади мають вініловий фініш. Навіть після підсихання вони зберігають якусь глянсовість, більш схожа на ефект вінілу.

Єдиний нюанс цих помад – відчуття липкості на шкірі губ. Але я справляюся з тим, що наношу помади Maybelline New York SuperStay Vinyl тонким шаром. В цьому випадку все дуже комфортно і мінімальна липкість. А оскільки помади добре пігментовані, тонкого шару вистачає для хорошого щільного покриття.

І так, ще, ці помади не сушать губи, на відміну матових побратимів.

Відтінок 160 Sultry "Пекучий" - дуже гарний, досить яскравий рожевий відтінок. Але він не вирви очей. З легкою порошинкою. На мій погляд, яскравий, але при цьому елегантний. Добре освіжає.

Прикріплюю свотчі всіх моїх помад із цієї серії для порівняння. Єдино, помада 100 у мене закінчується, тому свотч вийшов трохи блідим. Але, сподіваюся, по відтінку ви зрозумієте

Про відтінок 35 та 100 я писала тут – https://club.makeup.com.ua/post/38871/

Підсумок. Люблю ці помадки усією душею. Обов'язково поповнюватиму колекцію