Кісіль Юлія

Ботокс для волосся самостійно

Останнім часом все частіше стала помічати що маю бажання спробувати ботокс для волосся через те, що від природи воно в'юнке. Тож моїм вибором став Inoar BotoHair.

Зробити якісно собі не так легко, але й не неможливо. Робила все як вказано в інструкції ( інструкцію напишу нижче ) + для полегшення роботи включила собі вентилятор, головне, щоб потік повітря йшов не в лице, а поруч тоді очі пекти не буде та й їдкого запаху теж.

Процедура повністю від миття волосся до фінального миття в мене зайняла близько 3,5 години

1) Двічі вимити волосся шампунем з пляшечки Крок 1. Висушити.

2) Підготувати склад — змішати рідини з пляшок Крок 2 і Крок 3 в співвідношенні 1: 2. Розмішати до однорідної маси. Для моєї довжини мені знадобилося 2 набори.

3) Розділити волосся на 4 зони (хоча для більшої зручності я розділила на 6 зон) Починаючи з потиличної зони, нанести суміш за допомогою кисті, відступаючи від шкіри голови 1-2 сантиметри. Гребінцем прибрати надлишки складу. Витримати склад на волоссі 15 хвилин після обробки останнього пасма. Висушити волосся феном на 100%. ВАЖЛИВО висушити без допомоги гребінця, так це дуже складно, але при використанні він може пошкодити плівку яка ще не запаяна випрямлячем.

4) Починаючи з потиличної зони, витягати волосся тонкими прядками (я намагалась робити більше разів біля зони коріння 6 разів та поступово зменшувати кількість до кінчиків, бо на кінчиках волосся більш ламке тож для кінчиків було достатньо 3 рази).

При вирівнюванні я допомагала в кінці собі карбоновим гребінцем від добре витримує високі температури та його можна підводити близько до випрямляча не боячись що він оплавиться від температури та пошкодить волосся. Потім цю процедуру провести на скроневих зонах, а також чубчик.

Температура прасування вибирається виходячи зі стану волосся : 180 С — тонке, ослаблене волосся; 210 С — нормальне, фарбоване волосся; 230 С — жорстке, натуральне волосся.

На своє висвітлене та фарбоване волосся я спочатку спробувала найнижчу температуру 180, але вона мені не запаювала склад на прядці, методом збільшення температури я найшла оптимальну для себе температуру яка добре запаювала, але не пересушила волосся в моєму випадку це 200 градусів.

5) Дати волоссю охолонути після випрямлення 15 хвилин або остудити їх холодним повітрям фена.

Змити склад водою без використання шампуню. Висушити волосся феном. При бажанні укласти.

Фото волосся ДО висвітлення та ботоксу та ПІСЛЯ прикріплю також

Кісіль Юлія
7
Підписники
0