stanisavva

Bielenda Pro Multiactive Concentrate

Bielenda Pro Multiactive Concentrate

На цю сироватку всього декілька відгуків на весь інтернет. Я дуже вагалась перед купівлею, але склад і ціна інтригували нестерпно, тому вже місяць вона у мене. І це був направду чудовий місяць для моєї шкіри.

Враховуючи, що вибір догляду для мене це завдання з двома зірочками, а цю сироватку від Bielenda я планую дублювати, вважаю необхідним поділитись цією знахідкою з вами.

Bielenda Pro Multiactive Concentrate

Виробник називає це мультиактивним концентратом для обличчя, який збалансовує та захищає шкіру.

В описі йдеться, що концентрат підійде для догляду за шкірою після пілінгу та лікування акне активами. Також пишуть, що концентрат можна вводити за допомогою ультразвуку та безголкової мезотерапії.

Всі ці пункти не про мій догляд за шкірою. Це стримувало мене від покупки, а мізер відгуків не додавав впевненості. Дякую тій благодійниці, яка залишила єдиний відгук на MakeUp на цю сироватку, чим переконала мене, що принаймні одна людина вже наносила її на обличчя і залишилась задоволеною.

Моя шкіра – дуже чутлива, реактивна, із періоральним дерматитом у минулому та себорейним дерматитом у теперішньому. Висипання не настільки рідкісні, як я хотіла би. Направду, вимог у шкіри багато.

Від сироватки я очікую зволоження, підтримання захисного бар’єру шкіри та здорової мікробіоти. Програма максимум – м’яке відлущення та освітлення. Програма мінімум – не зробити гірше.

Тут все зіграло найкращим чином.

  • Glycerin, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Calcium Gluconate – інгредієнти для зволоження, включно з двома формами гіалуронової кислоти
  • Proline – природній зволожуючий фактор шкіри
  • Urea – сечовина, яка одночасно і зволожує, і м’яко відлущує шкіру
  • Alpha-Glucan Oligosaccharide, Lactobacillus, Polymnia Sonchifolia Root Juice – підтримка здорової мікрофлори шкіри, представлена у трьох різних компонентах
  • Beta-Glucan, Arginine PCA – зволоження та заспокоєння шкіри
  • Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract – антиоксидант, який балансує секрецію сальних залоз та тонізує
  • Lactic Acid, Gluconolactone – кислотні агенти (AHA, PHA відповідно), що м’яко відлущують та підходять чутливій шкірі

Регулятори в’язкості та консерванти я опустила, але там все дуже пристойно. Ароматизаторів та спирту в складі немає.

Отже, всі інгредієнти ніби з підручника про відновлення шкіри. Я давно не бачила в одному засобі стільки корисного за раз. На жаль, не можу знайти інформацію про процентний склад кислот, але з мого досвіду використання це дуже невеликі показники, тому що шкіра не реагує чутливістю чи подразненням.

Сироватка має жовтуватий колір. Консистенція ніби олійна, хоча олій у складі зовсім немає (інакше із себорейним дерматитом – зась!). Не дивлячись на цю структуру, сироватка всотується шкірою миттєво, ніби нічого не було. Навіть натяку на липкість чи блиск немає.

Сироваткою я користуюсь щоденно ввечері. Закриваю її своїм улюбленим кремом від The Ordinary з бета-глюканом. Інших активних продуктів у мене в догляді наразі немає. За місяць використання щодня у мене залишилось приблизно 1/3 продукту. Враховуючи, що термін придатності після відкриття всього 4 місяці, ця швидкість мене влаштовує.

У перший тиждень здається, що нічого не робить. На другий і третій тиждень – аналогічно. А потім розумієш, що вже три тижні не було серйозних запалень і спалахів себорейного дерматиту, свіжі сліди від висипань проходили швидше, ніж зазвичай, а колір шкіри став більш рівномірним.

Ця сироватка з тієї улюбленої для мене категорії продуктів, які повільно, але впевнено роблять трохи краще кожного дня, мають м’який накопичувальний ефект.

На жаль, з моєю шкірою не виходить бавитись у швидкі рішення та більш агресивні активи, тому такий шлях для мене оптимальний. Звісно, сироватку я придбаю ще раз.

Дуже дивно, що на неї майже відсутні відгуки у мережі. Будемо вважати, що відірвала від серця 💗

Щиро раджу спробувати її також – особливо якщо в описі моєї шкіри впізнали свою.