JOLE PHA GENTLE PEELING | М'який пілінг для догляду за шкірою обличчя.
ПІЛІНГ-СИРОВАТКА З РНА КИСЛОТАМИ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ
Привіт дівчата!.
Пілінги я використовую приблизно раз на тиждень у домашніх умовах. Мені подобається ефект. Пілінги відіграють важливу роль у догляді за шкірою обличчя. До речі, ті пілінги, які мені з якихось причин не підходять для обличчя, я використовую для рук. (Лайфхак)
Сьогодні мова піде про пілінг для чутливої шкіри від бренду JOLE PHA GENTLE PEELING SERUM РН 4.0
ОПИС:
"Пілінг містить РНА - це нове покоління АНА кислот, які відлущують, роблять шкіру більш гладкою та рівною, зволожують, сприяють зміцненню шкірного бар'єру, але при цьому не мають дратівливої дії."
Баночка оформлена стильно, піпетка дуже зручна, на етикетці є вся необхідна інформація.
Сам пілінг має в'язку консистенцію, прозорий.
Склад продукту (INCI):
Aqua, Lactobionic Acid, Gluconolactone, Isopentyldiol, Panthenol, Urea, Betaine, Bisabolol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Centella Asiatica Extract, Valine, Ly-sine, Serine, Proline.
Головні активи:
- Глюконолактон - вирівнює структуру шкіри, сприяє ущільненню шкіри та розгладжуванню дрібних зморшок, покращує зволоженість шкіри, має антиоксидантну дію, має протизапальний ефект.
- Лактобіонова кислота - м'яко відлущує поверхню шкіри, робить шкіру більш гладкою та рівною, зволожує шкіру, сприяє зміцненню епідермального бар'єру, має антивікові властивості.
- Комплекс заспокійливих та зволожуючих компонентів: Пантенол, Бісаболол, Центелла, Амінокислоти, Бетаїн.
РНА-кислоти дуже делікатно відлущують шкіру - мʼякше, ніж це роблять АНА- чи ВНА, що дає змогу використовувати такі пілінги в будь-яку пору року.
Засіб має рН 4 - ідеальний для шкіри, ще не надто кислий, але вже і не нейтральний.
Спосіб застосування
Виробник пропонує нам два способи використання пілінгу, в залежності від типу шкіри.
Я використовую сироватку 2 рази на тиждень. Наношу 2-3 краплі 1 раз на день, я це роблю у ввечірній рутині. Масажними рухами розподіляю по обличчю. Після вбирання наношу зволожуючий крем.
Сироватка приємно розподіляється по обличчю та не викликає неприємних відчуттів.
Результат після застосування:
- Результат видно зазвичай на ранок другого дня. Шкіра дуже рівна та гладка. Активного лущення цей пілінг у мене не викликає. Але все одно є відчуття поновлення шкіри.
- Шкіра зволожена, пори звужені, обличчя виглядає світлішим.
- Шкіра очищена, рельєф згладжений, трохи зменшено мімічні зморшки.
- Пігментація стає менш помітною (у мене невелика пігментація в області під очима із зовнішнього боку).
Загалом я дуже задоволена цим продуктом та рекомендую до придбання!
Коментарі (0)