lina

Помада Quiss Matt Joy

Помада Quiss Matt Joy

Вітаю! Сьогодні центром уваги мого допису буде помада Quiss Matt Joy відтінок 14 💖

Коли я її замовляла, то сподівалася на більш ніжний і рожевий колір, позаяк на фото це було, так. Але навіть, такий, червоно-малиновий відтінок став у пригоді та був у моїй косметичні дуже довго (до того як я закохалася у блиски для губ 😍)

Дизайн:

Загалом дизайн непоганий, дуже зручний у використанні. І хоча я не дуже полюбляю прозорі кришечки для помад, ця виглядає дуже добре і по-особливому.

І на жаль, одного разу я перестаралася - кришечка тріснула, коли я її закривала. Але все тримається і я без проблем користуюся нею.

Виробник:

Україна

Аромат:

Як на мене, аромат у цієї помади дуже приємний і солодкий. Її хочеться відкривати знову і знову.

Інгредієнти:

Бджолиний віск, кастрова олія

Текстура і загальні враження після користування:

Наноситься дуже легко, текстура матова, дуже м'яка і ледь відчувається на губах. Не стягує шкіру і лягає дуже рівномірно.

На фото і в житті виглядає насичено і класно. Мушу сказати, що вона не супер швидко застигає на губах і залишає трішки сліду на чашці, але навіть з цим все виглядає дуже гарно.

Висновок:

Ця помада бюджетна, але високої якості. Я мала змогу перевірити всі її гарні особливості вже більше ніж пів року, і повністю задоволена результатом 🩷

Гарного всім тижня!

Помада Quiss Matt Joy
Помада Quiss Matt Joy
Помада Quiss Matt Joy