Lizar засоби для волосся
Пілінг та дві маски
Я вже писала тут https://club.makeup.com.ua/looks/50413/ про тестовий набір для ознайомлення від українського бренду ручної косметики Lizar. Про цей бренд я дізналась у відео про крафтярів від Укрютубпроект, захотілось спробувати та скласти свою думку, оскільки я вже мала досвід з подібним брендом Bogika, від якого в мене було 4 повнорозмірних засоби і жоден з них мене не вразив, а враховуючи ціну - ще й розчарував. Для мене дуже важливо як після нових засобів волосся виглядає на наступний день, оскільки в перший все може бути чудово, а на другий волосся як бурульки. З цими засобами мене результат цілковито задовільнив. Пілінг для шкіри голови, маска-терпапія (перше фото) та бальзам-маска (друге фото). Тепер розглянемо кожен засіб детальніше. Всі тестери йдуть в класичному пакуванні для пробників. Також на кожному продукті міститься QR-код. При наведенні камери смартфону на екрані зʼявляється посилання на сторінку із детальним описом кожного продукту, що дуже зручно. Термін придатності всіх засобів після відкриття - 6 місяців.
Пілінг у форматі гелю для очищення шкіри голови
Пілінг у форматі гелю для ретельного та глибокого очищення шкіри голови.
Тестер 10 мл
В повнорозмірі 100 мл і коштує він 510 грн. Тестера мені вистачило на 4 використання.
склад
Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Lactobacillus, Rye Flou Ferment, Green Clay, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Maltitol, Xylitol, Pelvetia Canaliculata Extract, Trehalose, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Malic Acid, Citric Acid, Camphora, Perlit, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil.
Основні активні компоненти:
💚Комплекс кислот – розчиняє ороговілі клітини епідермісу, надлишок себуму та залишки косметичних засобів, пришвидшує оновлення клітин та сприяє більш глибокому проникненню зволожуючих активів засобу.
💚Ферментний комплекс – це унікальна розробка на основі ферментованої житньої муки. Цей комплекс містить амінокислоти, антиоксиданти, пантотенову кислоту, нікотинамід та інші активні речовини. Завдяки такому складу комплекс має наступні властивості: відлущуючі, зволожуючі, антибактеріальні та себорегулюючі.
💚Зелена глина – завдяки своїм абсорбуючим властивостям поглинає себум, бруд та полютанти навколишнього середовища. Багатий мікроелементний склад, особливо високий вміст срібла, не тільки обумовлює колір глини, а й забезпечує нормалізацію обмінних процесів у клітинах та зміцнює волосся. Крім того, зелена глина є засобом від лупи - вона покращує приток крові до поверхні шкіри та є джерелом достатньої кількості поживних речовин для шкіри голови.
💚Комплекс Aquaxyl – зволожує та відновлює шкіру, запобігає трансепідермальній втраті вологи, усуває подразнення та лущення, захищає від забруднення з навколишнього середовища та відновлює.
💚Комплекс XYLISHINE – біологічно активний засіб, який відновлює кутикули пошкодженого волосся, відновлює природню вологість здорового волосся.
💚Гліцерин – надає зволожуючих та пом’якшувальних властивостей засобу, а також підсилює дію інших зволожуючих активів у складі засобу.
💚Трегалоза – це дисахарид, елемент що зустрічається в природі та присутній у рослин та мікроорганізмів. Підтримує зволоження рогового шару за рахунок своєї вологоутримуючої властивості, захищає молекули протеїнів від пересихання та руйнування, заміщуючи воду в тканинах, зберігає природну структуру волосся.
💚Камфора – зміцнює волосся і шкіру голови, надає антибактеріальний і очищаючий ефект, і навіть здатна вирішити проблеми з лупою або себореєю.
💚Перліт – делікатно, але ретельно відлущує ороговілі клітини і очищує шкіру голови.
💚Ефірна олія евкаліпту – заспокоює шкіру голови, запобігає появі лупи та грибку.
Спосіб використання та результат
Пілінг необхідно нанести на суху шкіру голови перед миттям. Рівномірно розподілити легкими масажними рухами, залишити на 5-15 хвилин та ретельно промити водою. Потім вимити волосся шампунем, відповідним до типу шкіри голови. Я залишала на 15 хвилин
Частота використання - 1-2 рази на тиждень.
Має дуже насичений запах ментолу та літньої свіжості, мені сподобалось що є багато твердих часточок для очищення шкіри голови, добре вимивається. Волосся стало об’ємним у прикориневій зоні та легким і розсипчастим. Інтервал між миттям голови не збільшився.
Бальзам-маска для волосся
Тестер 10 мл
В повнорозмірі 200 мл і коштує він 510 грн. Тестера має вистачити десь на 5-6 використань, потім напишу в викидушках точно.
склад
Water, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Coco-Caprylate, Behentrimonium Methosulfate, Betaine, Litsea Cubeba Essential Oil, Dicaprylyl Ether, Decyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Phospholipids, Sphingolipids, Tocopherol
🟢Олія жожоба є рідким воском з кондиціонуючими властивостями та високою здатністю проникати всередину волосся, створюючи захисний шар, проте не залишає жирного блиску на ньому. Високий вміст амінокислот, споріднених до колагену, та вітаміну Е, що має антиоксидантні властивості, обумовлює властивості олії жожоба відновлювати структуру волосся, зволожувати волосся, усувати ламкість, захищати від негативного впливу навколишнього середовища.
🟢Церамідний комплекс - це суміш сфінголіпідів та фосфоліпідів рослинного походження у ламелярному вигляді, який здатний відновлювати кератиновий шар по всій довжині волосся, пом’якшувати та зволожувати волосся, полегшувати розчісування та укладання волосся.
🟢Амінокислотний комплекс - натуральний зволожуючий фактор з унікальним складом амінокислот. Склад комплексу відповідає складу клітинно-мембранного комплексу, та забезпечує зволоження, зміцнення волосся, захист кольору та усунення поверхневих пошкоджень.
🟢Низькомолекулярний гідролізат протеїнів пшениці – мікропротеїни виконують функції захисту та відновлення волося. Проникає глибоко у стрижень волосся – підтверджується результатами досліджень. Зміцнює, відновлює та захищає волосся зсередини. Знижує ламкість волосся більш як на 80%.
🟢Кондиціонуючий комплекс для зняття статистики та надання волоссю блиску та гладкості.
🟢Комплекс фосфоліпідів - інтенсивно живить та відновлює волосся, протидіє посіченим кінцям завдяки біоліпідам: фосфоліпіди, гліколіпіди, фітостероли, вітамін F (лінолева кислота).
🟢Емульгатор BTMS - це емульгатор рослинного походження з кондиціонуючим ефектом та м'яким впливом на волосся. Робить волосся блискучим, слухняним, полегшує його укладання та розчісування.
🟢Ефірна олія літсеї кубеби надає здорового блиску та пружності волоссю.
Результат
Рекомендований спосіб застосування:
промити волосся шампунем, бальзам-маску рівномірно розподілити по волоссю, відступаючи від коренів на 1-2 см, залишити на 2-5 хвилин як бальзам або на 10-15 хвилин як маску, промити водою. Я залишала на 15 хвилин як маску.
Я спеціально не наносила ніяких олійок на волосся, щоб побачити "чистий" результат.
Дає прекрасний результат, волосся гарно зволожене, наповнене і дуже легко розчісується, не потрібно ніяких додаткових незмивних засобів. І ще аромат - це просто щось неймовірне –наче я потрапила в лимонно-лаймовий сад! Зараз дійсно задумуюсь чи взяти повнорозмір Лізар чи МеталДетокс.
Маска-терапія для волосся
Тестер 10 мл. Сподобалось, що має зіп-застібку і не потрібно закривати біндерами)
В повнорозмірі 200 мл і коштує він 700 грн. Тестера має вистачити десь на 5-6 використань, потім напишу в викидушках точно.
Склад
Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Isopentyldiol, Propandiol-1,3, Coco-Caprylate, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Lauryl/Myristyl Polyricinoleate, PCA Glyceryl Oleate, Parfum (Fragrance), Phospholipids, Glycine soja (soybean) oil, Glycolipids, Glycine soja (soybean) sterols, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Maltitol, Xylitol, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Dicaprylyl Ether, Decyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Pelvetia Canaliculata Extract
✅Фосфоліпіди — це природні компоненти, які допомагають відновити ліпідний бар'єр волосся, покращуючи його структуру та зовнішній вигляд, зокрема, відновлюють та захищають локони від впливу високих температур.
✅Ангідроксілітол — створює захисний бар'єр, який запобігає пошкодженню волосся під час хімічних процедур, фарбування або завивки
✅PCA (натуральний зволожуючий фактор) — зберігає вологу в структурі волосся, запобігаючи сухості та ламкості.
✅Фенілаланін амінокислота — сприяє пришвидшенню регенерації та відновлює структуру волосся.
✅Гістидин амінокислота — важлива для зміцнення волосся та підтримання його природного блиску, полегшує розчісування.
✅Третіонін немазаміна амінокислота — покращує еластичність волосся та сприяє його росту, запобігає сухості та ламкості
✅Аспаргінова кислота — підтримує природний баланс вологи, роблячи волосся більш м'яким та пружним.
✅Молочна кислота — зволожує та розгладжує волосся, надаючи йому здоровий вигляд.
✅Гідролізат протеїнів рисових — містить амінокислоти та поживні речовини, які живлять та відновлюють волосся, знімають подразнення та мають заспокійливу дію.
✅Соєве масло — багате жирними кислотами та вітамінами, живить та зволожує волосся, роблячи його більш міцним та здоровим.
✅Ксиліт — сприяє збереженню вологи в структурі волосся, роблячи локони більш густими та еластичними, запобігає появи лупи та свербіжу
Результат
Рекомендований спосіб застосування:
промити волосся шампунем, маску рівномірно розподілити по волоссю, відступаючи від коренів на 2-3 см та залишити на 5-15 хвилин. Я залишала на 15 хвилин.
Хороший засіб. Після використання волосся стає гладеньким і блискучим - немов шовк. Читала що маска має накопичувальний ефект. Аромат вау, але на любителя, мені дуже нагадує Mareve Gold Champ (той що з феромонами) читала від бренда, що вони використовують сертифікований європейський аромат в складі цієї маски, комусь він подобається і подобається його стійкість, а хтось хоче запах більш натуральний до натуральної косметики, тому що він занадто нав"язливий та схожий на копію відомого аромату Kirke, досить різкого і специфічного. особисто на мені тримається на волоссі і на другий день та навіть перебиває запах моїх парфумів. Не можу назвати це мінусом,якщо аромат заходить. Але мені більше полюбився аромат бальзама-маски.
Коментарі (0)