Lizar засоби для тіла
молочко та лосьйон
Я вже писала тут https://club.makeup.com.ua/looks/50413/ про тестовий набір для ознайомлення від українського бренду ручної косметики Lizar. Про цей бренд я дізналась у відео про крафтярів від Укрютубпроект, захотілось спробувати та скласти свою думку. Тепер розглянемо кожен засіб детальніше. Всі тестери йдуть в класичному пакуванні для пробників. Також на кожному продукті міститься QR-код. При наведенні камери смартфону на екрані зʼявляється посилання на сторінку із детальним описом кожного продукту, що дуже зручно. Термін придатності всіх засобів після відкриття - 6 місяців.
Молочко для очищення тіла
Тестер 10 мл
В повнорозмірі 200 мл і коштує він 380 грн.. Тестера мені вистачило на 3 рази.
Склад
Aqua, Coco-Betain, Decyl Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoa butter, Avocado Oil, Polyglyceryl-3 Methyglucose Distearate, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Xanthan Gum, Allantoin, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Gluconolactone, Litsea cubebaEssential Oil, Vanilla planifolia Essential Oil
В складі використано два види поверхнево-активних речовин (ПАР):
Кокобетаїн - м'який амфотерний ПАР, який бережно очищає шкіру.
Децил глюкозид - ПАР рослинного походження, дбайливо очищує та не сушить шкіру.
Використання: зволожую шкір душему, наношу молочко на вологу шкіру, роблю легкий масаж, та змиваю водою.
Також в складі два види олій:
🟢Баттер какао має в своєму складі за жирно-кислотними показниками переважаючі олеїнову, стеаринову і пальмітинову кислоти. Перша відновлює бар'єрні функції епідермісу та утримує вологу у шкірі. Завдяки наявності цієї кислоти какао баттер добре поглинається шкірою та посилює проникнення інших активних компонентів до рогового шару. Друга кислота також сприяє відновленню захисних властивостей шкіри, а третя - впливає на активізацію синтезу колагену та гіалуронової кислоти, таким чином прискорюючи оновлення шкіри. У підсумку, баттер какао зволожує і пом'якшує шкіру, робить її ніжною та еластичною, підтримує тургор та відновлює гідроліпідний баланс.
🟢Олія авокадо являє собою гармонійне поєднання жирних кислот, вітамінів (А, Е, С, B1, B2, B3, B9, D), лецитину, сквалену, фітостеринів, макро- та мікроелементів (калій, магній, фосфор, залізо, цинк, йод, натрій та ін.). Завдяки такому складу олія авокадо добре поглинається та глибоко проникає у шкіру, захищаючи її від висихання та лущення, посилює місцевий імунітет шкіри та захищає її від несприятливого впливу зовнішніх факторів, стимулює синтез колагену та пришвидшує процес регенерації клітин шкіри, а також стимулює кисневий обмін у шкірі.
Активи:
🟩Провітамін В5 має зволожуючі властивості, оскільки здатний зв'язувати молекули води. Пантенол стимулює регенерацію клітин та природний синтез колагену, підвищує пружність шкіри. Актив приймає участь у синтезі ліпідів та білків, завдяки чому пантенол володіє загоюючими властивостями та зменшує подразнення, почервоніння та запальні процеси.
🟩Гідролізати пшениці утворюють захисну плівку, володіють чудовими кондиціонуючими, зволожуючими та помякшувальними властивостями.
🟩Алантоїн здійснює кератолітичну дію на шкіру, помякшує шкіру, стимулює регенерацію тканин шкіри.
🟩Глюконолактон - натуральний хелатуючий агент, який відноситься до полігідроксікислот, а також є потужним антиоксидантом, захищає від дії УФ-випромінювання, зволожує та кондиціонує шкіру.
🟩Децил глюкозид (Decyl glucoside або Mousse de Sucre) - натуральний ПАР має рослинне походження, складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, і жирних кислот кокосового горіха. Підходить для будь-якого типу шкіри, в тому числі для чутливої, атопічної та дитячої шкіри.
🟩Ефірна олія літсеї кубеби - тонізує та освіжає шкіру. Цитрусовий аромат допомагає усунути наслідки перевтоми, зменшити роздратованість, відновити сили та заспокоїти.
🟩Ефірна олія ванілі пом'якшує шкіру, вирівнює її тон та підвищує місцевий імунітет, а аромат знижує нервову напругу та відновлює сили.
Всі хто мене читають, знають, що я не користуюсь гелями для душу, тому що не люблю відчуття плівки на шкірі після них. Тому дуже цікаво було спробувати саме молочко. І він мене дійсно потішив. Має дуже ніжну та приємну кремову текстуру і неймовірний свіжий аромат ефірних олій+лимонний тарт з вершками, що перетворює похід в душ на справжню насолоду. Молочко приємно ковзає по шкірі, бережно очищає і не пересушує. Дійсно є натуральною альтернативою гелям для душу.
Лосьйон для тіла
Тестер 10 мл
В повнорозмірі 200 мл і коштує він 380 грн.. Тестера мені вистачило на 3 рази, але так щоб "скупатись" в засобі -то на 2)
Склад
Aqua, Avocado Oil, Ethylhexyl Cocoate, Cocoa Butter, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Panthenol, Betaine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Glyceryl Stearate Citrate, Silk Amino Acids, Allantoin, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Litsea Cubeba Essential Oil, Vanilla planifolia Essential Oil, Xanthan Gum, Tocopherol
Основні діючі компоненти:
💚Баттер какао має в своєму складі за жирно-кислотними показниками переважаючі олеїнову, стеаринову і пальмітинову кислоти. Перша відновлює бар'єрні функції епідермісу та утримує вологу у шкірі. Завдяки наявності цієї кислоти какао баттер добре поглинається шкірою та посилює проникнення інших активних компонентів до рогового шару. Друга кислота також сприяє відновленню захисних властивостей шкіри, а третя - впливає на активізацію синтезу колагену та гіалуронової кислоти, таким чином прискорюючи оновлення шкіри. У підсумку, баттер какао зволожує і пом'якшує шкіру, робить її ніжною та еластичною, підтримує тургор та відновлює гідроліпідний баланс.
💚Олія авокадо являє собою гармонійне поєднання жирних кислот, вітамінів (А, Е, С, B1, B2, B3, B9, D), лецитину, сквалену, фітостеринів, макро- та мікроелементів (калій, магній, фосфор, залізо, цинк, йод, натрій та ін.). Завдяки такому складу олія авокадо добре поглинається та глибоко проникає у шкіру, захищаючи її від висихання та лущення, посилює місцевий імунітет шкіри та захищає її від несприятливого впливу зовнішніх факторів, стимулює синтез колагену та пришвидшує процес регенерації клітин шкіри, а також стимулює кисневий обмін у шкірі.
💚Олія виноградної кісточки має високий вміст лінолевої кислоти (65-72% складу), за рахунок чого допомагає позбутись відчуття сухості та стягнутості шкіри, а вміст вітамінів Е, В, С РР, та хлорофілу тонізує шкіру, покращує її тургор та еластичність.
💚Провітамін В5 має зволожуючі властивості, оскільки здатний зв'язувати молекули води. Пантенол стимулює регенерацію клітин та природний синтез колагену, підвищує пружність шкіри. Актив приймає участь у синтезі ліпідів та білків, завдяки чому пантенол володіє загоюючими властивостями та зменшує подразнення, почервоніння та запальні процеси.
💚Активний компонент Aquaxyl зволожує та відновлює шкіру, запобігає трансепідермальнії втраті вологи, збільшує синтез церамідів шкіри та гіалуронової кислоти, усуваючи при цьому лущення та відновлюючи мікрорельєф шкіри.
💚Амінокислоти шовку легко проникають в шкіру, зволожують, повертають їй м'якість та гладкість, а також стимулюють синтез колагену.
💚Бетаїн - зволожуючий актив натурального походження. Активно зволожує, кондиціонує та покращує загальний стан шкіри.
💚Алантоїн здійснює кератолітичну дію на шкіру, помякшує шкіру, стимулює регенерацію тканин шкіри.
💚Ефірна олія літсеї кубеби інтенсивно тонізує та освіжає шкіру. Цитрусовий аромат допомагає усунути наслідки перевтоми, зменшити роздратованість, відновити сили та заспокоїти.
💚Ефірна олія ванілі пом'якшує шкіру, вирівнює її тон та підвищує місцевий імунітет, а аромат знижує нервову напругу та відновлює
Цей засіб - це любов з першого аромату, оскільки він мені нагадує мою улюблену вербену з сумішшю якихось трав та ванілі. Також дуже нагадав моє молочко від Sue, про яке писала тут https://club.makeup.com.ua/post/44026/ , але має одну відмінність і це прям топ - він значно довше тримається на шкірі і активно розкривається при доторках до шкіри. Я користувалась ним ввечері, а на ніч мені хлопець робить легкий масаж, так от аромат розійшовся так, наче засіб був тільки нанесений, а не пройшло вже 4 години. Приємна текстура, запах такий, що хочеться користуватись лосьйоном весь час. Дуже гарно поглинається та зволожує шкіру, швидко висихає, не липне, жодних слідів на одязі і шкіра -справді шовковиста! ось цей засіб я точно куплю повнорозмір і взагалі було б непогано мати з ним тару в 500 мл)