Вікторія Громова

Cosrx The Niacinamide 15 Serum

Кислотами та ретонолем в догляді за шкірою обличчя, користуюсь вже досить давно, для моєї комбінованої шкіри, схильної до висипання та чорних цяток, я полюбляю такі сироватки. Тому коли побачила цю, придбала, навіть і не замислилась над тим, що вона може буде занадто активна, враховуючи те, що я вже перепробувала багато чого.

У складі тут 15% ніацинаміду, а також цинк, ацетилглюкозамін, трегалоза та багато рослинних екстрактів.

Тож, вона повинна боротись з висипаннями та пігментацією, покращувати стан та текстуру шкіри та стимулювати регенерацію шкіри.

Сироватка має легку консистенцію, трохи липкувата, але не жирна.

Спочатку здається, що вона не така уж і активна, але….коли я користувалась їй на протязі тижня, я зрозуміла що вона дуже подразнила барʼєр моїй шкіри, при тому що в складі є компенсуючі компоненти, наприклад алантоїн та інші.

Очагово, на шкірі зʼявились почервоніння. Раніше, не від яких засобів такого не було.

Сироваткою припинила користування, підключила в догляд багато заживляючих та відновлюючих засобів і все налагодилось.

Більш бажання повертатись до неї немає. Можливо, це особисте в мене така реакція, я не знаю, але результат такий. Вона дуже концентрована та потужна.