Щітка для ретельного миття, масажу та стимулювання росту волосся
Покупка, яку я довго відкладала, а даремно. Новинка від популярного корейського бренду La'dor
В першу чергу хочу похвалити дизайн цієї щітки. Вона прийшла в напівпрозорій коробці, сама щітка має лаконічний дизайн. Корпус щітки пластиковий, а зубчики силіконові з заокругленими краями, приємні та м'які.
Щітку легко тримати в руці, пластик не слизький, з рук вона не вислизає.
Як я використовую щітку:
1. По прямому призначенні, для миття голови.
Помітила, що так волосся вимивається набагато краще, та і загалом з цією щіткою мити голову приємніше. Розподіляється піна значно краще. Я використовую її з цим шампунем - https://club.makeup.com.ua/post/28190/ . В тандемі вони класно стимулюють ріст волосся. Але є мінус, коли воно відростає, на голові "антенки".
Волосся залишається чистим на кілька годин довше. В кого жирний тип шкіри голови, мене зрозуміє, чому кожна годинка грає роль ;)
2. Для масажу голови, використовуючи розмаринову воду. Це теж добре стимулює ріст волосся, та і розподіляти засіб набагато легше.
Щітка дійсно дуже зручна, це прям класна покупка, я ні разу не пожаліла про її придбання, бо використовую її кожного разу при митті голови. Тепер не уявляю свого життя без неї, тому навіть в відпустки беру її з собою. Компактний розмір дозволяє це робити.
Я тільки при написанні відгуку помітила, що це щітка від того ж бренду, що моя улюблена маска для волосся (про неї розповім згодом).
P.S.: зараз на неї непогана знижка ;)
P.P.S.: зараз зовсім не вистачає часу на спільноту і мені дуже сумно від цього, але маю для вас ще деякі круті новинки, про які обов'язково розповім найближчим часом ;) Надіюсь зимою зможу більше часу присвятити клубу, бо мені є ще чим з вами поділитись!
Коментарі (0)