Alina_Demchenko

Домашнє спа: Охолоджувальний скраб для ніг з ментолом від Shelly

Проблема сухої і огрубівшої шкіри стоп , знайома багатьом з нас, особливо в період відкритої обуві. Що правда вона нікуди і не знікає після літа і з нею щось потрібно робити.

Скраби саме для ніг - я тестую вперше і скажемо так, я спочатку не зовсім зрозуміла чим же відрізняється він від звичайного ? Моєю першою думкою - абразив. Шкіра грубіша, тож можна не такий ніжний догляд.

Засіб має блакитний колір, який при розподілі скрабу по шкірі, не так і помітин. Текстура засобу досить щільна і масляниста. Він чимось нагадує пластелін чи тісто.

Сама абразивна частинка приємна на дотик, гарно ковзає по шкірі і не травмує її. Вона мені здалась навіть більш делікатною на відмінно від більшості цукрових скрабів. Густота засобу, дозволяє його легко розподілити по ногам і при масажі, він не летить в різні сторони.

Аромат у цього скраба дуже насичений і приємний. Перед вами справжнісенька ментолова жуйка. Ця суміш ледь солодкого і свіжого аромату дуже імпонує мені і заспокоює . Засіб здається мені доволі економічний і я думаю що це завдяки щільності самого продукту.

Ефект охолодження я помітила не одразу, а лише після того як змила засіб. Шкіра одразу відчула комфортне морозне поколювання і ноги дійсно починають розслаблятися. Але це далеко не основна і не головна фішка засобу.

Так як раніше на зону стоп я наносила звичайні скраби, можу точно сказати - цей відрізняється. Після використання, шкіра стала наче відшлефована і неймовірно ніжна. Він краще прибирає ороговілий шар шкіри і дуже гарно зволожує. Зволоження цього засобу саме мені - достатньо, бо відчуття, наче ти вже наносив якийсь суер комфортний крем.

Моя мама оцінила цей засіб набагто більше. Вона відмітила, що він дуже гарн пом'якшує проблемні ділянки і працює краще будь якої пемзи/терки для стоп. З тим що шкіра на її ногах потріскана, то засіб не викликав жодних неприємних відчутів, алергічної реакції чи подразнення. Він не щіпає, шкіра не красніє, а навпаки заспокоюється.

Я чесно - не очікувала якогось ВАУ ефекту, максимум сильніший абразив. Але тут дійсно скраб. В компбінації з іншими засобами, ноги моєї мами прийшли в нормальний вигляд без допомоги майстра - за одне використання ( під одним використанням я маю на увазі : кератонік, скраб і крем для ніг - що в салон сходила). Моя мама не вірила в дію і вважала це маркетингом і як ітог - забирає в мене цей скраб 😂