Pilirina 💛💙

Oud Rosewood від JB: розкішна новинка з нішевим ароматом

Oud Rosewood від JB: розкішна новинка з нішевим ароматом
Oud Rosewood від JB: розкішна новинка з нішевим ароматом

Серед трьох новинок ця удова версія гелю та ароматного лосьйону Oud Rosewood закохала мене в себе настільки, що я б не вагаючись придбала парфум у Joko Blend якби вони випустили його з аналогічним ароматом.

Деревина, троянда та пачулі - мої найулюбленіші ноти у парфумерії. Гель та лосьйон для тіла мають однаковий аромат та лишають на шкірі довгий шлейф. Мені чимось схожий направленням на аромат Oud Wood Tom Ford.

У цих засобах ідеально все: лаконічний дизайн, приголомшливий аромат удового дерева та ефект догляду для шкіри.

Oud Rosewood від JB: розкішна новинка з нішевим ароматом

🎵Верхні ноти: перець, трояда, шафран

🎵Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель

🎵Базові ноти: ваніль, суха амбра

Крім приголомшливого, нішевого аромату, має приємну текстуру та сучасну формулу з активними компонентами:

💜Алантоїн сприяє нормалізації регенеративних процесів епідермісу.

💜Пантенол забезпечує шкірі відповідний рівень зволоження.

💜Екстракт дамаської троянди пом'якшує, живить і заспокоює шкіру.

Гель гарно піниться, має розкішний аромат, який навіть після виходу з ванної кімнати огортає квартиру шлейфом. На тілі відчуваю його достатньо довго і мені це подобається, бо аромат мене дурманить. Після миття шкіра тривалий час буде огорнуте ніжністю квіткових ароматів у поєднанні з глибиною деревних відтінків. А якщо на тіло ще і нанести напарника - лосьйон для тіла з аналогічним ароматом, то довготривалий шлейф, який зігріє в осінній день і підніме настрій.

Я вже писала, що це мій фаворит? Зігріваючий, затишний, сексапільний, жіночий аромат із нішевим звучанням навіть не уявляю кого може лишити байдужим. Крім розкішного шлейфу на тілі має гарне, довготривале зволоження та активні компоненти у складі:

💜Масло кокосу допомагає утримувати вологу в шкірі, роблячи її м'якою та гладкою - особливо корисно для сухої чи пошкодженої шкіри.

💜Пантенол сприяє регенерації та відновленню шкіри, має заспокійливі властивості.

💜Екстракти квітів Моной де Таїті та орхідеї:

Моной де Таїті – традиційний полінезійський засіб, що глибоко зволожує шкіру та допомагає захистити шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища завдяки високому вмісту антиоксидантів.

Екстракт орхідеї підтримує пружність шкіри та надає неймовірного ароматного звучання композиції.

Відмічу, що тара засобів якісна: твердий пластик та механічний дозатор, що не плюється, а дозовано видає порцію лосьйону. Лосьйон білого кольору, за консистенцією, більше схожий на молочко для тіла. Добре зволожує шкіру і дарує їй відчуття комфорту. Має інтимний, сексуальний, привабливий деревний аромат.

У витраті економічний, досить зовсім небагато для досягнення ефекту зволоження та ароматизації.

Щиро рекомендую познайомитися з цими свіжими новинками на українському ринку від Joko Blend, які, впевнена, завоюють серця не однієї красуні. Скажу відверто, достатньо важко обрати з цього тріо улюблений аромат, але поки я визначилася. Далі буде…

А ви вже користувалися цими новинками від Joko Blend? Які вам сподобалися найбільше?