A.

Balea Beauty Expert 2% BHA - Бюджетний тонік із саліциловою кислотою

Balea Beauty Expert 2% BHA - Бюджетний тонік із саліциловою кислотою

Я використовувала тонік Balea Beauty Expert 2% BHA з перервами приблизно рік для тіла, а саме для спини та декольте. Було враження, що він ніколи не закінчиться.

Результатом я загалом задоволена. Але в мене все ж не на 100% чиста шкіра. Є декілька закупорених пор, які не беруться цим тоніком. В мене дуже швидко закупорюються пори і звичайний гель для душу не завжди справляється із очищенням пор в цих ділянках.

Позитивні моменти:

  • Ефективність: Помітила, що загалом пори стали чистіші та менше утворювалось запальних елементів. Для вже наявних запальних елементів, тонік діяв за принципом підсушування. Не всі закупорені пори зникли.
  • Текстура: Легка консистенція, не залишає жирного блиску.
  • Об'єм: Можна не жаліти тоніка на ватний диск через великий об'єм.
  • Бюджетна ціна: я його придбала за 325 грн. Схожий об'єм у Paula's Choice коштує понад 1000 грн.
Balea Beauty Expert 2% BHA - Бюджетний тонік із саліциловою кислотою

Мінуси:

  • Час на результати: Здалось, що він не такй потужний як Paula's Choice, бо він не так пересушував шкіру. Дивно, адже концентрація активного інгредієнта однакова. Можливо це навіть плюс для чутливої шкіри. Для помітних змін знадобився час.

В цілому, я задоволена результатами використання цього тоніка. Це дуже гарний аналог дорожчих тоніків із саліциловою кислотою у концентрації 2%. У майбутньому планую його знову придбати, коли випаде можливість, бо в наших магазинах я його не бачу. А тим часом, я почала використовувати третиноїн в зоні спини та декольте. Подивимось чи вийде отримати ідеальний результат.