Набір кремів для рук Shelly Shelly Hand Cream Set
Одразу, з перших рядків я щиро рекомендую вам ці кремчики!
Взагалі, це чудова ідея об’єднати в один сет крема в невеликому об’ємі. Такий формат буде зручний для знайомства з продуктами бренду або прекрасним подарунком. Я, наприклад, спробувавши всі три креми визначилась на улюбленцях та згодом придбаю повнорозмірний формат😊
Я підготувала відео. Ту т показую розпаковку та кожен кремчик.
Про набір
Він дуже красиво оформлений, привертають увагу кольорові градієнти на коробці. Естетично гарне пакування. Через віконця видно тюбики крему. Їх, як бачите три:
- крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте
- крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії
- крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки
Я думала, що моїм однозначним фаворитом буде крем з равликом. З нього і розпочнемо.
Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте
Я маю скраб з цієї равликової серії, просто обожнюю його, тому і робила ставки на даний крем. І він справді мені дуже сподобався!
Аромат має неймовірно приємний, солоденький. Легко розподіляється по шкірі та швидко вбирається без жирності чи липкості.
Основну дію даного крему я б охарактеризувала так: зволожує, живить, регенерує.
Інгредієнти: алантоїн, бамбук, муцин равлика, олія ши (каріте).
Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly Professional Care Hand and Nail Cream
Він здивував мене. Аромат у нього приємний квітковий. Консистенція легка, швидко розподіляється та вбирається.
Найголовніше це дія: крем аналогічно до попереднього чудово зволожує прибирає сухість, а ще дає неймовірний оксамитовий ефект. Ручки на дотик мякі та ніжні! Візуально доглянуті.
Інгредієнти: еластин, колаген
Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки Shelly Hand And Nail Cream
Аромат найбільш нейтральний з трьох представлених кремів. Тут дуже цікава формула з цитратлм срібла, що протистоїть небажаним бактеріям і патогенним мікроорганізмам. Консистенція легка, без проблем розподіляється та швидко всотується.
Дія: зволожує, відновлює, запкокоює.
Інгредієнти: арніка, еластин, кератин.
Загальні враження
Кожен крем вартий уваги! Вони схожі за легкою консистенцією, всі комфортні, швидко вбираються. Аромати прекрасні.
Пакування дуже естетичне. Дойстойно виглядатиме в якості презенту💜 Рекомендую.
Коментарі (0)