MAXIMOVA🌷

Набір кремів для рук Shelly Shelly Hand Cream Set

Взагалі, це чудова ідея об’єднати в один сет крема в невеликому об’ємі. Такий формат буде зручний для знайомства з продуктами бренду або прекрасним подарунком. Я, наприклад, спробувавши всі три креми визначилась на улюбленцях та згодом придбаю повнорозмірний формат😊

Я підготувала відео. Тут показую розпаковку та кожен кремчик.

Він дуже красиво оформлений, привертають увагу кольорові градієнти на коробці. Естетично гарне пакування. Через віконця видно тюбики крему. Їх, як бачите три:

• крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте
  • крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії
  • крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки

Я думала, що моїм однозначним фаворитом буде крем з равликом. З нього і розпочнемо.

Я маю скраб з цієї равликової серії, просто обожнюю його, тому і робила ставки на даний крем. І він справді мені дуже сподобався!

Аромат має неймовірно приємний, солоденький. Легко розподіляється по шкірі та швидко вбирається без жирності чи липкості.

Основну дію даного крему я б охарактеризувала так: зволожує, живить, регенерує.

Інгредієнти: алантоїн, бамбук, муцин равлика, олія ши (каріте).

Він здивував мене. Аромат у нього приємний квітковий. Консистенція легка, швидко розподіляється та вбирається.

Найголовніше це дія: крем аналогічно до попереднього чудово зволожує прибирає сухість, а ще дає неймовірний оксамитовий ефект. Ручки на дотик мякі та ніжні! Візуально доглянуті.

Інгредієнти: еластин, колаген

Аромат найбільш нейтральний з трьох представлених кремів. Тут дуже цікава формула з цитратлм срібла, що протистоїть небажаним бактеріям і патогенним мікроорганізмам. Консистенція легка, без проблем розподіляється та швидко всотується.

Дія: зволожує, відновлює, запкокоює.

Інгредієнти: арніка, еластин, кератин.

Кожен крем вартий уваги! Вони схожі за легкою консистенцією, всі комфортні, швидко вбираються. Аромати прекрасні.

Пакування дуже естетичне. Дойстойно виглядатиме в якості презенту💜 Рекомендую.