Набір кремів для рук Shelly Shelly Hand Cream Set
Одразу, з перших рядків я щиро рекомендую вам ці кремчики!
Взагалі, це чудова ідея об’єднати в один сет крема в невеликому об’ємі. Такий формат буде зручний для знайомства з продуктами бренду або прекрасним подарунком. Я, наприклад, спробувавши всі три креми визначилась на улюбленцях та згодом придбаю повнорозмірний формат😊
Я підготувала відео. Тут показую розпаковку та кожен кремчик.
Про набір
Він дуже красиво оформлений, привертають увагу кольорові градієнти на коробці. Естетично гарне пакування. Через віконця видно тюбики крему. Їх, як бачите три:
- крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й оліє ю каріте
- крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії
- крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки
Я думала, що моїм однозначним фаворитом буде крем з равликом. З нього і розпочнемо.
Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте
Я маю скраб з цієї равликової серії, просто обожнюю його, тому і робила ставки на даний крем. І він справді мені дуже сподобався!
Аромат має неймовірно приємний, солоденький. Легко розподіляється по шкірі та швидко вбирається без жирності чи липкості.
Основну дію даного крему я б охарактеризув ала так: зволожує, живить, регенерує.
Інгредієнти: алантоїн, бамбук, муцин равлика, олія ши (каріте).
Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly Professional Care Hand and Nail Cream
Він здивував мене. Аромат у нього приємний квітковий. Консистенція легка, швидко розподіляється та вбирається.
Найголовніше це дія: крем аналогічно до попереднього чудово зволожує прибирає сухість, а ще дає неймовірний оксамитовий ефект. Ручки на дотик мякі та ніжні! Візуально доглянуті.
Інгредієнти: еластин, колаген
Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки Shelly Hand And Nail Cream
Аромат найбільш нейтральний з трьох представлених кремів. Тут дуже цікава формула з цитратлм срібла, що протистоїть небажаним бактеріям і патогенним мікроорганізмам. Консистенція легка, без проблем розподіляється та швидко всотується.
Дія: зволожує, відновлює, запкокоює.
Інгредієнти: арніка, еластин, кератин.
Загальні враження
Кожен крем вартий уваги! Вони схожі за легкою консистенцією, всі комфортні, швидко вбираються. Аромати прекрасні.
Пакування дуже естетичне. Дойстойно виглядатиме в якості презенту💜 Рекомендую.
Коментарі (0)