Sasha_ua

Ефект рідкого скла на губах: олія-бальзам LN Pro Glow & Care Balmy Lip Oil

Ефект рідкого скла на губах: олія-бальзам LN Pro Glow & Care Balmy Lip Oil

Останнім часом олії для губ стали для мене фаворитами в щоденному макіяжі, а засіб від LN Pro тепер постійний житель моєї косметички.

Перше, про що хочу написати - це аромат. Ніжний полуничний крем, ну такий смачний, що хочеться зʼїсти 🍓

Флакон об’ємом 3,7 мл, тому його зручно носити з собою навіть в самій маленькій сумочці. Виконаний в мінімалістичному дизайні.

Консистенція олії в’язка, тому засіб не розтікається по губах. Завдяки зручному аплікатору продукт легко і рівномірно розподіляється. Після нанесення відчувається легка липкість на губах, проте це не викликає дискомфорту. Єдине - може трохи заважати, коли на вулиці вітряно.

У флаконі відтінкок 103 виглядає як соковитий рожевий, але на губах засіб проявляється більш ніжним і напівпрозорим з природним сяючим блиском.

Стійкість середня. Спочатку губи виглядають сяючими та зволоженими, але через деякий час блиск поступово зникає. Тому для підтримки свіжого вигляду може знадобитися повторне нанесення протягом дня.

Склад:

Synthetic Fluorphlogopite, Talc, Dimethicone, Silica, Dimethicone, Propylene Glycol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, 2-Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate.

В складі присутні зволожуючі та захисні інгредієнти (гліцерин, токоферол ацетат), які піклуються про шкіру губ, зберігаючи її м'якою і зволоженою.

Особливості. Бренд не тестує свою продукцію на тваринах і має спеціальний сертифікат "cruelty free" 🐰

Загалом олією я задоволена і придбала її прочитавши тут відгуки дівчат 🫶 Це класний бюджетний варіант на кожен день. Обов'язково спробую ще інші відтінки.