Для чого ж нас правді я використовую цю сіль?
Сіль мертвого моря для ванн з "чайним деревом та грейпфрутом" Joko Blend 🌿
Не буду довго затягувати і робити інтригу. Оскільки останні роки я приймаю тільки душ, то ось таку сіль я використовую для ванночок для ніг 🦶🏻
І ця сіль мене приємно вразила не тільки у якості розслабляючого ефекту, але й у якості хорошого антибактеріального та дезінфікуючого засобу при підвищеному потовиділенні.
Пакування та складові ⬇️
Засіб знаходиться в прозорій пластиковій баночці. На якій є наліпка з усією необхідною інформацією як про сам засіб, так і для його використання.
У складі містить сіль мертвого моря, яка виводить токсини, сприяє релаксації та загальному зміцненню організму. Також завдяки багатому вмісту йоду, вона бореться з бактеріями та нормалізує гормональний баланс. Завдяки вмісту магнію, захищає від запалень і надає легку, але приємну заспокійливу дію. Завдяки кремнію, активізує оновлення клітин, уповільнює процеси старіння. Завдяки калію, підтримує оптимальний рівень вологи у шкірі, прискорює регенерацію. Завдяки сірці, підвищує еластичність шкірних покривів.
Ефірна олія чайного дерева - прискорює загоєння пошкоджень, усуває подразнення. Ефірна олія грейпфруту - відновлює жировий обмін, виводить зайву рідину.
Захисна мембрана, аромат, колір та текстура з
Під кришкою знаходиться захисна мембрана, яка легко знімається, але дає гарантію, що до вас цим засобом ніхто не міг скористатися.
Аромат ох, наче знаходишся біля моря і відчуваєш цю насичену ноту йоду. Або знаходиться десь поряд з лікувальними водами. Так, тут також можна відчути трохи ефірну олію чайного дерева, яка подавляє ефірну нотку гіркої шкірки грейпфруту.
Аромат цікавий, і при покупці треба розуміти, що тут не буде пахнути ніжними ефірними олійками. А по відчуттям це справді як відновлювально-лікувальна сіль.
Колір білий, без барвників.
Текстура середніх за розміром часточок солі. Якщо взяти сіль в руки, то жирності від олій відчутно не будет.
Розчиняється сіль буквально за кілька хвилин 👌🏻
У використанні та ефект після ⬇️
Почну з того, що якщо ви придбали її для додавання у ванну, то вам необхідно додати 100 грамів солі (це 1/3 баночки).
Оскільки я роблю ванночки для ніг в тазику, то я додаю туди 25 грамів солі (хоча перший раз кинула туди всі 50 грам 😅, але то нічого).
Приймати ванну з даною сіллю потрібно 15-20 хвилин. І скажу вам, що перший раз я просиділа так хвилин 30 і якби вода у тазу не охолола так швидко, то я би так просиділа годину точно 😁 Ну відчуття і справді приємні.
Що ж по ефекту?
Під час прийняття "ванночки", я відчуваю перше - ароматерапію, друге - приємне розслаблення (а уявіть якщо з нею приймати ванну, ванну 😏), звичайно не таке як магнієвою сіллю, коли там розслабляє, так розслабляє (але та і тиск може знижувати, а тут такого немає).
Після того як потримаю ніжки у сольовій ванночці, я змиваю залишки солі теплою водою, протираю ніжки рушником і за бажанням наношу кремчик. Але, якщо крем не наносити, я відчуваю, як шкіра ще пахне ароматом морської-йодованої солі. Вона сухенька і я відчуваю після процедури цей антибактеріальний ефект та бактерицидну дію + ще й дана сіль виводить токсини (і це в свою чергу очищує лімфу). Тобто, після застосування ванночки пот виділяється значно повільніше і мене це дуже радує. Впродовж дня мої ніжки сухенькі і приємно пахнуть 🥰
Виробник рекомендує використовувати для ванни/для тіла цю процедуру 6-8 разів курсом.
Для ніг, особисто для себе я використовую її 2-3 рази на тиждень 👌🏻 Сіль мені сподобалася і хочу ще спробувати інші їх солі в тому числі і гімалайську 🥰
І особливо раджу спробувати цю сіль тим, хто страждає підвищеним потовиділенням. Я такі процедури роблю час від часу і бачу результат, а ще при регулярному використанні вона діє по накопичувальній і загалом корисна для організму 😉
Коментарі (0)