Mila__Mi

Для чого ж насправді я використовую цю сіль?

Для чого ж насправді я використовую цю сіль?
Для чого ж насправді я використовую цю сіль?

Не буду довго затягувати і робити інтригу. Оскільки останні роки я приймаю тільки душ, то ось таку сіль я використовую для ванночок для ніг 🦶🏻

І ця сіль мене приємно вразила не тільки у якості розслабляючого ефекту, але й у якості хорошого антибактеріального та дезінфікуючого засобу при підвищеному потовиділенні.

Засіб знаходиться в прозорій пластиковій баночці. На якій є наліпка з усією необхідною інформацією як про сам засіб, так і для його використання.

У складі містить сіль мертвого моря, яка виводить токсини, сприяє релаксації та загальному зміцненню організму. Також завдяки багатому вмісту йоду, вона бореться з бактеріями та нормалізує гормональний баланс. Завдяки вмісту магнію, захищає від запалень і надає легку, але приємну заспокійливу дію. Завдяки кремнію, активізує оновлення клітин, уповільнює процеси старіння. Завдяки калію, підтримує оптимальний рівень вологи у шкірі, прискорює регенерацію. Завдяки сірці, підвищує еластичність шкірних покривів.

Ефірна олія чайного дерева - прискорює загоєння пошкоджень, усуває подразнення. Ефірна олія грейпфруту - відновлює жировий обмін, виводить зайву рідину.

Під кришкою знаходиться захисна мембрана, яка легко знімається, але дає гарантію, що до вас цим засобом ніхто не міг скористатися.

Аромат ох, наче знаходишся біля моря і відчуваєш цю насичену ноту йоду. Або знаходиться десь поряд з лікувальними водами. Так, тут також можна відчути трохи ефірну олію чайного дерева, яка подавляє ефірну нотку гіркої шкірки грейпфруту.

Аромат цікавий, і при покупці треба розуміти, що тут не буде пахнути ніжними ефірними олійками. А по відчуттям це справді як відновлювально-лікувальна сіль.

Колір білий, без барвників.

Текстура середніх за розміром часточок солі. Якщо взяти сіль в руки, то жирності від олій відчутно не будет.

Розчиняється сіль буквально за кілька хвилин 👌🏻

Почну з того, що якщо ви придбали її для додавання у ванну, то вам необхідно додати 100 грамів солі (це 1/3 баночки).

Оскільки я роблю ванночки для ніг в тазику, то я додаю туди 25 грамів солі (хоча перший раз кинула туди всі 50 грам 😅, але то нічого).

Приймати ванну з даною сіллю потрібно 15-20 хвилин. І скажу вам, що перший раз я просиділа так хвилин 30 і якби вода у тазу не охолола так швидко, то я би так просиділа годину точно 😁 Ну відчуття і справді приємні.

Що ж по ефекту?
Під час прийняття "ванночки", я відчуваю перше - ароматерапію, друге - приємне розслаблення (а уявіть якщо з нею приймати ванну, ванну 😏), звичайно не таке як магнієвою сіллю, коли там розслабляє, так розслабляє (але та і тиск може знижувати, а тут такого немає).

Після того як потримаю ніжки у сольовій ванночці, я змиваю залишки солі теплою водою, протираю ніжки рушником і за бажанням наношу кремчик. Але, якщо крем не наносити, я відчуваю, як шкіра ще пахне ароматом морської-йодованої солі. Вона сухенька і я відчуваю після процедури цей антибактеріальний ефект та бактерицидну дію + ще й дана сіль виводить токсини (і це в свою чергу очищує лімфу). Тобто, після застосування ванночки пот виділяється значно повільніше і мене це дуже радує. Впродовж дня мої ніжки сухенькі і приємно пахнуть 🥰

Виробник рекомендує використовувати для ванни/для тіла цю процедуру 6-8 разів курсом.

Для ніг, особисто для себе я використовую її 2-3 рази на тиждень 👌🏻 Сіль мені сподобалася і хочу ще спробувати інші їх солі в тому числі і гімалайську 🥰

І особливо раджу спробувати цю сіль тим, хто страждає підвищеним потовиділенням. Я такі процедури роблю час від часу і бачу результат, а ще при регулярному використанні вона діє по накопичувальній і загалом корисна для організму 😉