getejra

пілінг для тіла Fresh Orange Juice & Cinnamon

пілінг для тіла Fresh Orange Juice & Cinnamon

Має цитрусово-пряний аромат. Подобається поєднувати з милом апельсин та кориця від Mixtura. Минулого літа я мала цукровий скраб від Fresh Juice-також цей продукт мене дуже потішив, але хочеться пробувтаи щось нове - тому поки експерементую, але цей бренд - завжди перевірена бюджетна знахідка.

пілінг для тіла Fresh Orange Juice & Cinnamon

Текстура як в желейки, сприймаю його більше як гель з легким ефектом пілінга, дрібненькі скрабувальні частинки з пудри кокосового горіха дуже ніжні для мене, так як я люблю хардкорне очищення - для мене замало їх дії, але на холодну пору року це саме той формат, жорсткі скраби я залишаю на період травень-вересень. але свій скраб вже закінчила і новий поки не хочу відкривати, тому перейшла на пілінг трохи раніше)

Склад

Aqua, Sorbitol, Sodium Myreth Sulfate, Polyethylene, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Cocos Nusifera Shell Powder, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cinnamal, CI 19140, CI 14720

Наношу на вологу шкіру та масажую 2-3 хвилини. Додатково використовую рукавичку для миття - вона посилює ефект і гарно пінить засіб. Подобається, що він ніжний і абсолютно не створює плівки на тілі. Легко змивається та залишає після себе ніжний приємний шлейфовий аромат цитрусових.