Очищення, розслаблення та релакс
Bisheffect Магнієвий скраб для тіла з ламінарією
Всім привіт.
Я вже користувалась цукровими та сольовими скрабами для тіла. А ось магнієвий скраб для тіла обіцяє не тільки очистити шкіру, а й зволожити її та позбавити від токсинів.
Загальна інформація:
Вага: 300 г;
Призначення: очищення, зволоження, усунення набряків;
Пакування:
Баночка з щільного пластику, кришка відкручується, і під нею схована захисна пластикова вкладка, яка добре зберігає цілісність упаковки. Картонної упаковки немає, тому вся інформація вказана на етикетці. Дизайн дуже приємний, мінімалістичний, з малюнком ламінарії в зелених тонах.
Склад:
MAGNESIUM CHLORIDE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, APRICOT KERNEL, AQUA, GLYCERINE, XANTHAN GUM, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM.
Скраб створений на основі бішофіту, допоміжним відлущуючим компонентом є абрикосова кісточка - для тіла це чудовий відлучуючий варіант. Цікаво, що у складі немає рослинних олій та подібних поживних компонентів.
Поєднання корисних компонентів у цьому продукті забезпечує:
- очищення від жирових накопичень, токсинів та забруднень;
- глибоке зволоження на клітинному рівні;
- стимуляцію вироблення колагену;
- ліфтинг-ефект;
- еластичність шкіри та гладкість її рельєфу;
- усунення вогнищ запалення, акне та роздратування, попередження цих явищ у майбутньому;
- відлущувальний ефект і звільнення від ороговілих клітин.
Зовнішній вигляд скрабу та аромат:
Кристали бішофіту рівномірно змішані з подрібненою абрикосовою кісточкою та екстактом водоростей. Скраб має зелено-коричневий колір, виглядає дуже натурально і тішить, що виробник не додавав штучний фарбник.
Часточки скрабу середнього розміру, не злипаються у великі шматки. Форма кристалів без гострих країв, що гарантує відсутність мікро травмування шкіри.
Аромат м'який, трав'янистий, трохи солодкий, майже не відчувається.
Мій досвід застосування
Виробник рекомендує ретельно перемішувати продукт в упаковці перед використанням. Тому що, при відкритті скрабу є невелика калюжка. Також виробник попереджає, що на пошкоджених ділянках шкіри можлива реакція і я хочу сказати ШИПЛЕ ВІН НА СЛАВУ)))
Краще брати невелику порцію скрабу і одразу скрабувати шкіру, тому що при контакті з водою бішофіт швидко розчиняється.
Скрабуюча дія відчувається, епідерміс не травмує, скраб діє м'яко.
Через склад продукту очищення подвійне: спочатку працює бішофіт, а після нього допрацьовує абрикосова кісточка.
Змивається скраб миттєво. Екстракт ламінарії шкіру не фарбує.
Результати:
Відлущує скраб з ламвінарією дуже добре. Шкіра в результаті м'яка, гладка та зволожена. Аромат на тілі не залишається. Шкіра після такої процедури не червоніє. Для підтримки ефекту варто використовувати скраб двічі на тиждень.
Підсумки
Плюси:
- Гарний склад
- Економічна витрата
- Помітна зволожуюча дія
- М'яке відлучення шкіри
Скраб для тіла від бренду Bisheffect з ламінарією працює на "відмінно".
Коментарі (0)