anya_kozachenkoo

Мої гелеві олівці для очей

Мої гелеві олівці для очей

Пошук стійкого олівчика для очей, який не розмазується та не відбивається, був тривалим. Але нарешті я їх знайшла, це ті олівчики, які завжди будуть в моїй косметичці. Але звичайно без розчарувань не обійшлося.

Олівчик з бюті бокса у мініатюрі 0,8 грам. Відтінок Black noir, виготовлений в Німеччині. Олівець має м'яку текстуру, гелеву. Відтінок насичений чорний, стійкий. Майже не розмазується, доволі швидко застигає. Люблю використовувати його на слизову. Фініш матовий, змивається без проблем. Непоганий, але повторювати не буду.

Ще один олівець з бюті бокса в мініатюрі 0,8 грам, відтінок Zero. І це просто найгірший гелевий олівець, який я пробувала. Перше, що мені не сподобалось - це відтінок, він не насичений, який тм'яний чорний. Другий недолік - текстура. Він жахливо відбивається та розмазується. Не фіксуться. І третє - він абсолютно не стійкий. Це не те що очікуєш від гелевого олівця.

Це вже відомий бюджетний гелевий олівець у відтінку 402. Об'єм 1,7 грам, виготовлений в Китаї. Відтінок темно-коричневий. Це один з найулюбленіших олівців. Він стійкий, відтінок просто моя любов,матовий. Обожнюю його наносити на слизову та робити ним розтушовану стрілку. Хто ще не пробував, обов'язково має спробувати.

Ще одна бюджетна любов. Олівці гелеві, стійкі. Фініш у них матовий. Об'єм 1,3 грами, виготовлені у Франції.

Відтінок 02 but first espresso, темно-коричневий відтінок, ідеально підходить для стрілочки.

Відтінок 03 Silky Nude, має рожевий підтон. Використовую на нижню слизову, добре візуально збільшує око.

Ще одні улюблені гелеві олівці. В мене є всі відтінки. Об'єм найбільший з усіх 1,4 грами, виготовлені в Китаї. Вони дуже схожі на олівці Lamel. Текстура гелева, матоваий фініш, стійкі.

101 Carbon - насичений чорний.

102 Brown - класичний коричневий.

103 Smoky - коричнево-сірий.

104 Violet - коричнево-фіолетовий.