Blondie_rs

🛍️Список покупок та порожніх баночок за осінь🍁🍂

🛍️Список покупок та порожніх баночок за осінь🍁🍂

Привіт! Всіх з першим днем зими ⛄️ За вікном сніжок, холодрига. А отже час підбити підсумки осені. Закінчила я не так багато баночок, як це собі хотілось. Проте, на зиму є дещо грандіозніші плани 😀

Отож, що мені все ж вдалось закінчити?

  • Тонер від Pyunkang Yul. Як я довго його мучила... Вже думала, що він ніколи не закінчиться. Але я взяла себе в руки та все ж закрила це питання. Як на мене - річ без вау ефекту. Кришка відкривається дуже тяжко, і це теж один із таких собі мінусів, через що до нього рідко тянулась рука. Багато хто з колег в захваті від нього, але я не буду його більше повторювати.
  • Мініатюра пінки Skin1004 з центеллою. Ніжно очищує, має повітряну формулу, схожу на пінку Lebelage. Не скажу що вау, бо моєму підборіддю щось знову з центеллою не сподобалось і загострились висипання. Тому, брати повнорозмір не буду, щоб не ризикувати.
  • Гель для вмивання Garnier Vitamin C - один з продуктів з боксу від Мейкап Клубу. Кльовий гель, один з єдиних, що мені сподобався. Після нього є відчуття свіжості та чистоти, а ще при щоденному використанні (у комплексі з сироваткою та гель-кремом) круто вирівнює тон шкіри та надає їй природнього сяйва.
  • Тонік Sane з кислотами - його повторюю вже не раз і повторю ще. Круто полірує шкіру, гарно прибирає підшкірники. Топ за свої гроші!

Як показує практика, мої витрати скоротились і це не може не тішити. Стараюсь купляти за необхідності та приймати подарунки на тестування. У вересні я придбала три прикольних аромати від Mermade, щоб в майбутньому обрати собі повнорозмір. Парфумчики в них не плоскі, тому зацікавили мене. Також в очікуванні затесту стоїть шампунь українського бренду Scalp. В цю ж посилочку з Мейкапу входив пробник неймовірних парфумів Juliette Has A gun - Vanila Vibes. Мене зовсім не назвеш фанатом ванілі та солодких ароматів, але тут щось пішло не так і у нас сталась любоуууу 😅 Під кінець місяця мені приїхали новинки від бренду Numbuzin - сонцезахисна есенція та вітамінна сироватка. Продукти круті, але поки відклала їх на потім. А ще нарешті протестувала стійку крем-пудру (яка виявилась просто пудрою) від Maybelline та їх легендарну новинку Surreal. Щоправда, туш практично не водостійка та мені не сподобалась 😢

Жовтень був загруженим по роботі, тому покупок було вкрай мало. Використовуючи шампунь з кератином від Tresemme, у мене страшно почала чухатись шкіра голови, і я негайно замовила скрабик від Mermade. Він задрібний мені та не достатньо пілінгував (порівнюючи з Pharmaceris). Проте, зняв свербіж, освіжив - і за це йому дуже дякую!

Також придбала нарешті прикольний та дуууже парфумований антиперспірант від Secret. Доволі непогано справляється, тож я задоволена. На початку місяця обновила свою засохшу підводку від Essence - саме ця для мене найкраща, ще й за такі смішні гроші. Парою до неї взяла на знайомство пробник аромату Mugler - Aura. І це просто щось нереальне... Таємниче, загадкове та розкішне! Обов'язково зберу свої ольфакторні враження та виокремлю їх в дописі 😌 Далі на Хеловін я вирішила, що мені не вистачає штучної крові - і я її замовила разом з чудовим олівчиком для брів від Мейбеллін. Як ви здогадались - штучною кров'ю я так і не скористалась досі 😂😅 І на завершення жовтня я вихопила по смачній ціні кремово-суфлешний хайлайтер від LN Pro. Поділюсь своїми враженнями вже з понеділка, залишилось ще трішки матеріалів назбирати та оформити думку 😋

Також на фото нема аромадифузера від Eyfel з фантастичним запахом манго. Це той, з яким ми боролись, щоб відкрити, а він ще й за два дні закінчився (палички виявились неекономними). Зубна паста Median за місяць ніяк не повпливала на мої плями, шкода 🥲 Про це також напишу допис, коли знайду вже пасту, яка допоможе мені з цим. Аромат для дому Mareve не такий противний, якщо його розпилити. Концентрований запах з флакону дуже неприємний, а коли в повітрі - чується ледь солодкий та п'янкий відтінок. Добре, що не поспішила віддавати комусь 😊

Їх також доволі небагато, якщо врахувати, що більша половина з них - це подарунки на тестування. Отож, початок листопада запам'ятався грандіозним набором від Thank You Farmer, в який входив тонер, двофазний крем-ампула, гель-крем та маска-пінка для вмивання. Продукти ще в процесі тестування, але про цікавий крем-ампулу я вже встигла написати допис (читати туть https://club.makeup.com.ua/post/23671/ ). В проміжку між цікавими посилками я зробила корисне замовлення на Мейкапі, (на фото прикріпила хіба улюблену пінку від Lebelage, яку повторюю вчетверте) де взяла шампунчик та бальзам проти випадіння волосся від Зеленої Аптеки (мама їх просто обожнює), бальзам для волосся з кокосом від Dr. Sante та силіконові змінні запаски для щипців.

Потім я отримала цікаву посилку з бальзамами для губ від корейського бренду Athe. Вартість одного - 30$ 🤪 Але мені Carmex до вподоби. А вчора забрала посилочку знову з Мейкапу. Замовила просто неймовірний гель для душу Tulipan, улюблену туш для вій Golden Rose із серії Nude Look та на пробу - віск для укладки брів від Top Face.

Ось такі оновлення за всю осінь! Тішусь, що перестала скуповувати все підряд "бо дешево". Купую раціонально, хоча гель для душу був спонтанною хотілкою, як і кремово-суфлешний хайлайтер від LN Pro. Але ж, не за всі гроші світу, тому це допустимо 🥰 Бажаю всім гарного настрою та натхнення!