Хороших бал ьзамів для губ забагато не буває)
🫦
Матові помади. Червоні. Вінілові. Блиски. Тінти. Плампери. Олівці. Олійки.
Всі види декоративних засобів для губ об'єднує одне - вони гарно лягають на доглянуті зволожені губки. І у цьому нам допомагають бальзами.
Тож сьогодні хочу поділитись моїми доглядовими улюбленцями 💋
Carmex
Класичний лікувальний, з позначкою medicated. Не користуюсь ним на постійній основі, бо це рятівник, коли таки з'явилась тріщинка, губи обвітрились чи болять.
Анальгетиком виступає камфора, якої у складі 1.7%. Основою-захистом є вазелін, 45, 3%. Допоміжні інгредієнти: ланолін, цетилові ефіри, масло какао, парафінова олія, бджолиний віск, ментол, саліцилова кислота, фенол, ванілін, ароматизатор.
Для більш регулярного використання маю вишневу зволожуючу версію з SPF.
Фільтрами виступають октиноксат та оксибензон. Також у складі вазелін, ланолін, бджолиний віск, цетилові ефіри, ароматизатор, ізопропілпальмітат, масло какао, олія насіння пінника лугового, поліпропілен, ізогексадекан, поліамід 8, полігідроксистеаринова кислота, екстракт стевії.
У якості сонцезахисного засобу рекомендується поновлювати кожні 2 години.
Бальзами напівпрозорі, жовтого відтінку мають трішки воскову текстуру. Medicated з яскраво вираженим ментоловим запахом, вишневий з запахом жуйки.
Бувають ще у стіках і металевих баночках, особисто я надаю перевагу формату туби.
Laneige Lip Sleeping Mask
Мій фаворит вже кілька років, не тільки як нічна маска, але і як денний бальзам за потреби під матову помаду. Знаю, що у багатьох є питання до його складу, і він дійсно довгий, але на першій моїй мініатюрці його не було😅. А ефект чудовий.
Баночки вистачає дуже надовго і саме ця масочка закріпила для мене догляд за губами у вечірній рутині. На ранок губи гладенькі і зволожені. Користуюсь фруктовою версіє ю з ніжним ягідним запахом, текстура густа, але при нанесенні "плавиться", напівпрозорого рожевого кольору. Потребує додаткової лопатки, щоб не лізти пальцями в баночку.
Lanolips
Цей бальзам відкрила для себе цьогоріч. Одразу згадалась Medela i їх засіб для сосків Purelan, 100% очищений ланолін, яким я врятувала грудне вигодовування.
Австралійський бренд, 101 Ointment вважається найкращим бальзамом для губ в світі за версією сайту Reddit. Багатофункціональний, ним можна і сухий ліктик підлікувати, чи кутикулу намастити.
У мене версія з кокосовою олією і вітаміном Е.
Склад дуже лаконічний: Lanolin, aroma (nat), helianthus annuus (sunflower) seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, tocopherol (vit E). Всі інгредієнти органічного походження.
Перед нанесенням бальзам можна розігріти між пальцями.
Використовую впродовж дня, особливо у вітряну погоду, коли є потреба у зволоженні та захисті губ.
Жовтуватий густий бальзамчик з тонким кокосовим ароматом.
А який ваш улюблений доглядовий бальзам для губ?
Коментарі (0)