Hrystja_

Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil

Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil

Олійка Bourjois - відносно недавня новинка, яка мене зацікавила практично одразу. Я, як ніколи раніше, цього року дуже полюбила олійки і блиски для губ.

Отже, які враження в мене від неї...

Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil

Олійка Bourjois схожа зовнішньо дизайном, упакування також стильне, пензлик такий же. Він дуже зручний.

Я часто навіть їх плутаю в шухляді. Відтінок теж практично однаковий.

Пахне ця олійка яблучком. Мені запах подобається, він легкий і ненавязливий.

Відтінок в середині олійки яскравий, але на губах його не видно взагалі. Це перша відмінність між Clarins, яка працює, ніби легкий тінт, і дає відтінок.

Склад гарний, тут багато класних компонентів.

Таку декоративну я використовую суто для макіяжу. Я не покладаю надій на зволоження чи живлення, бо в мене для цього є бальзами і маски. Тут мій результат націлений на блиск чи збільшення обʼєму.

Але, Clarins зволожує більше, це беззаперечний факт.

А олійка Bourjous такого не дасть, хоч, в принципі, на це націлена. Тому, хто шукає чогось живильного...тут бажаного ефекту можна не знайти.

Тепер найважливіше: вона рідка ( але за контур губ не розтікається, це плюс) і її на губах не видно вже через 10 хвилин. Якщо Clarins тримається досить довго, потім, коли зникає блиск, то все ще є відтінок...тут нема нічого.

Спочатку губи виглядають класно, чисто "вав-ефект", glasslipps і т.д. Проходить 10 хвилин, і, в принципі, все.

Я олійка купляла по акції, ~ 300 грн, тому мене не так жаба душить, ніж би я купила її за повну вартість. Я нею користуюся, люблю її...але тільки на прогулянку біля хати. Бо дальшу відстань вона не витримує.

Якщо обирати між нею і Clarins, то це буде Clarins, однозначно. Нехай дорожче, але ефективніше. Тим більше, що на неї досить часто бувають гарні знижки...і можна дочекатись і купити за ~500 грн.

Але, якщо обирати між Bourjois і олійкою NYX, то я виберу Bourjois. Вона значно легша, не липка, і не лягає маскою на губи. Бо такого я теж не люблю.