Mandarinka

Як не згоріти? Правильний догляд як під час засмаги, так і після. Joko Blend After Sun Cream

Як не згоріти? Правильний догляд як під час засмаги, так і після. Joko Blend After Sun Cream

Вітаю! Брала цей крем після засмаги для обличчя і тіла у відпустку, а приїхала з рівномірною засмагою. Цей крем став чудовим помічником і захисником після палючого сонця, але про все детально у відгуці.

Крем прийшов у додатковому пакуванні, але в дорогу його можна і не брати з собою. На флаконі є захисна кришечка, яка чудово справляється з захистом засобу.

Для нанесення необхідно декілька натискань на дозатор, він не видає багато засобу за раз. Тому можна самостійно розрахувати скільки необхідно. Я наносила засіб ввечері, після душу, не жаліючи.

  • Засіб має легкий приємний косметичний аромат. Він не затримується на шкірі, хоча я вбачаю його досить приємним, солодко-квітковим.
  • Консистенція крему більше до густої ( не Нівея звісно), але крем доволі масткий. Через це у нього невеликий розхід засобу і на двох на 1.5 тижні вистачило всього половин флакончика.

Після нанесення на шкірі відчувається легкий холодок, відчуття приємного заспокоєння шкіри після засмаги.

Окрім того шкіра ще і зволожена, оскільки в складі на перших позиціях є гліцерин. Пантелон відповідає як раз таки за регенерацію і боротьбу з опіками, якщо ви все таки їх отримали.

За цю відпустку я використовувала наступні засоби:

  • СПФ 50+ для обличчя від Joko Blend, який став для мене краще ніж Uriage https://club.makeup.com.ua/post/48192/
  • Легкий і ефективний сонцезахисний лосьйон Joko Blend SPF50+ https://club.makeup.com.ua/post/48929/
  • І безпосередньо після засмаги використовувала цей крем.

Жодних додаткових засобів для захисту від сонця я не брала, але при цьому не згоріла, а отримала приємний однотонний макіяж.