Sofiia_Ts

Сухий душ від ESTEM: допомога в гігієні в екстримальних умовах

Сухий душ від ESTEM: допомога в гігієні в екстримальних умовах

Хочу вас познайомити з такими корисними засобами, як сухий душ - це одноразовий душ, який дозволяє помитися, коли немає доступу до душу чи ванни, і навіть до води.

Вони дають змогу помити все тіло, навіть підходять для інтимної гігієни і не потребують змивання після використання.

Така річ буде корисна в походах, в поїздках, подорожах, фестивалях, або навіть вдома (особливо в наших реаліях), коли немає змоги взяти повноцінні продукти, оскільки такий душ є в зручному компактному форматі, яка поміститься в кожну сумку і не займатиме багато місця.

Вони будуть практичними для для туристів, військових, або для догляду за лежачими хворими.

Також не можу відмітити їх бюджетність, міні-душі по ціні 15-20 грн, та повноцінні 25-30 грн.

В асортименті є такі різновиди:

- Міні-душ (в комплекті мильна губка 12*10 см та рушник 30*25 см).

- Classic (в комплекті мильна губка 20*12 см та рушник 50*30 см).

- Comfort (в комплекті мильна губка 20*12 см та рушник 50*30 см).

- Extreme (в комплекті мильна губка 20*12 см та рушник 50*30 см, саше з водою 25 мл).

Спосіб використання у всіх засобах однаковий:

1. Відкрити упаковку та дістати усі елементи.

2. Помістити губку із смужками назад у відкриту упаковку.

3. У відкриту упаковку з губкою додати води (для міні версії 10 мл, для інших 25 мл).

4. Стискати упаковку з губкою до утворення піни.

5. Використати губку для очищення тіла.

6. Витерти тіло рушником із комплекту.

7. Після використання викинути у смітник.

Цей формат є найменшою версією, він по розміру в два рази менший, ніж повноцінний, але ефективність від цього не знижується. І для його використання потрібно лиш 10 мл води.

Комплектація засобу включає мильну губку та рушник.

Губка складається з поліестеру розміром 12*10 см, яка просочена безпечною мильною речовиною, яка ідеально очищає від всіх забруднень і не лишає липких слідів опісля. По відчуттях вона мʼяка та пілінгувальна, утворює багато піни та має відлущуючий ефект.

Склад дозволяє до використання любому типу шкіри, має збалансований склад, яка включає очищаючі, відлущуючі та заспокійливі компоненти. Без аромату.

Рушник складається з 70% целюлози та 30% поліпропілену розміром 30*25 см, який дозволяє ввібрати всі залишки мильного розчину з тіла. Він дуже мʼякий та приємний до тіла, витирає до повної сухості.

Ця серія замінює повноцінний душ, і дозволяє помити усе тіло, для його використання потрібно лиш 25 мл води.

Комплектація включає мильну губку та рушник.

Мильна губка складається з поліестеру розміром 20*12 см, яка просочена безпечною мильною речовиною, яка ідеально очищає від всіх забруднень і не лишає липких слідів опісля. Він повторює склад міні-душу і також без аромату.

Рушник складається з 50% віскози та 50% поліпропілену розміром 50*30 см, який дозволяє ввібрати всі залишки мильного розчину з тіла. Він відрізняється від інших з різних наборів більш м'яким та приємним полотном.

Ця серія також замінює повноцінний душ, і дозволяє помити усе тіло, для його використання потрібно 25 мл води.

Комплектація включає мильну губку та рушник.

Від інших він відрізняється складом мильного просочення, бо тут немає барвників та віддушки! (в двох вище є)

Мильна губка складається з поліестеру розміром 20*12 см, яка просочена безпечною мильною речовиною, яка ідеально очищає від всіх забруднень і не лишає липких слідів опісля.

Склад дозволяє до використання чутливій шкірі, оскільки засіб гіпоалергенний, має збалансовану комплектацію, яка включає очищаючі, відлущуючі та заспокійливі компоненти, і що важливо без барвників та віддушки.

Рушник складається з 70% целюлози та 30% поліпропілену розміром 50*30 см, який дозволяє ввібрати всі залишки мильного розчину з тіла.

Ця версія найбільш просунута, оскільки також замінює повноцінний душ, і дозволяє помити усе тіло, і в наборі є вода для застосування.

Комплектація включає мильну губку, рушник та воду 25 мл.

Мильна губка складається з поліестеру розміром 20*12 см, яка просочена безпечною мильною речовиною, яка ідеально очищає від всіх забруднень і не лишає липких слідів опісля.

Склад повторює серію Comfort і дозволяє до використання чутливій шкірі, оскільки засіб гіпоалергенний, має збалансовану комплектацію, яка включає очищаючі, відлущуючі та заспокійливі компоненти, і що важливо без барвників та віддушки.

Рушник складається з 70% целюлози та 30% поліпропілену розміром 50*30 см, який дозволяє ввібрати всі залишки мильного розчину з тіла.

Одноразовий душ від Estem надзвичайно зручне та практичне рішення, коли звичайні засоби гігієни немає змоги застосувати.

Їх компактність дозволяє взяти у будь-яку сумку, і використання в рідній тарі дозволяє зробити процес комфортним та мінімально затратним по кількості води.

Комплектація включає всі необхідні матеріали для заміни повноцінного душу.