avsash

Glory Athens від AVENUE des PARFUMS

Продовжую серію дописів про продукти від українського бренду AVENUE des PARFUMS. Сьогодні на черзі парфуми. Для себе я обрала саме Glory Athens з двох причин:

1. на нього не так багато відгуків та оглядів;
  2. він створений за мотивами аромату Olympea від Paco Rabanne, який я дуже люблю.

Об'єм: 50мл повнорозмірний флакон і 2 мл пробник.

Коробочка в слюді, дизайн мінімалістичний, в очі не кидається, але викликає бажання роздивитись що ж там таке в ній ховається. Цілком доречна для подарунку.

Сам флакон з товстого скла, зручно тримати в руці, випадково точно не висковзне. Міцна добротна кришечка.

Розпилювач зручний (іноді в бюджетних парфумах з ними бувають проблеми), легко натискається, не "плюється", розпилювання дуже дрібне.

• Верхні ноти: жасмін, імбир, мандарин
  • Нота серця: ваніль
  • Кінцева нота: сандал, сіра амбра

Що відчуваю я: жасмін, мандарин, трохи ванілі і ще є якісь деревинні нотки.

Для мене цей аромат квітково-деревинний. Солодкий, але не приторний. Навіть ваніль, яка іноді аж душить, тут зовсім не така. Тут вона гармонійно вписується і надає аромату тепла.

Цікаво, що на блоттері аромат більше квітково-фруктовий, навіть трохи свіжий (може це і є імбир🤷🏻‍♀️), а от на моїй шкірі по максимуму розкривається та сама ваніль і аромат стає більше пряним та теплим. Тому для мене це аромат на холодну пору року і ніяк інакше. Влітку б задихалась і я, і оточуючі.

Як я вже писала, обрала його за заявлену схожість з Olympea. І це дійсно так. Вони дуже і дуже схожі. На жаль у мене не залишилось навіть пустого флакону від Olympea щоб порівняти, але ті хто знає цей аромат точно впізнають знайомі нотки.

На моїй гарячій шкірі аромати довго не тримаються зазвичай. Glory Athens протримався аж 2,5 години, потім я перестала його відчувати, а от іншим людям точно було чутно ще приблизно стільки ж (так, я запитувала 😅).

Він не злітає, просто сідає дуже близько до шкіри. А ще з часом пропадає яскравість ванільних нот зі шкіри, і аромат стає легким та трохи свіжим. Як на блоттері, тільки інтенсивність набагато менша.

Аромат надзвичайний. Затишний, теплий, компліментарний. Готуйтесь відповідати на питання чим ви пахнете, бо ви точно їх почуєте (мене за весь час питали 2 рази ☺️).

Цими парфумами дуже приємно користуватись, до них так би мовити прям тягнеться рука. Аромат точно вартий знайомства, хоча б у форматі пробнику 🫶🏻