Glory Athens від AVENUE des PARFUMS
🏺Солодка подорож до Греції🇬🇷
Продовжую серію дописів про продукти від українського бренду AVENUE des PARFUMS. Сьогодні на черзі парфуми. Для себе я обрала саме Glory Athens з двох причин:
- на нього не так багато відгуків та оглядів;
- він створений за мотивами аромату Olympea від Paco Rabanne, який я дуже люблю.
🔸️Пакування
Об'єм: 50мл повнорозмірний флакон і 2 мл пробник.
Коробочка в слюді, дизайн мінімалістичний, в очі не кидається, але викликає бажання роздивитись що ж там таке в ній ховається. Цілком доречна для подарунку.
Сам флакон з товстого скла, зручно тримати в руці, випадково точно не висковзне. Міцна добротна кришечка.
Розпилювач зручний (іноді в бюджетних парфумах з ними бувають проблеми), легко натискається, не "плюється", розпилювання дуже дрібне.
🔸️Аромат
- Верхні ноти: жасмін, імбир, мандарин
- Нота серця: ваніль
- Кінцева нота: сандал, сіра амбра
Що відчуваю я: жасмін, мандарин, трохи ванілі і ще є якісь деревинні нотки.
Для мене цей аромат квітково-деревинний. Солодкий, але не приторний. Навіть ваніль, яка іноді аж душить, тут зовсім не така. Тут вона гармонійно вписується і надає аромату тепла.
Цікаво, що на блоттері аромат більше квітково-фруктовий, навіть трохи свіжий (може це і є імбир🤷🏻♀️), а от на моїй шкірі по максимуму розкривається та сама ваніль і аромат стає більше пряним та теплим. Тому для мене це аромат на холодну пору року і ніяк інакше. Влітку б задихалась і я, і оточуючі.
Як я вже писала, обрала його за заявлену схожість з Olympea. І це дійсно так. Вони дуже і дуже схожі. На жаль у мене не залишилось навіть пустого флакону від Olympea щоб порівняти, але ті хто знає цей аромат точно впізнають знайомі нотки.
🔸️Стійкість та розкриття
На моїй гарячій шкірі аромати довго не тримаються зазвичай. Glory Athens протримався аж 2,5 години, потім я перестала його відчувати, а от іншим людям точно було чутно ще приблизно стільки ж (так, я запитувала 😅).
Він не злітає, просто сідає дуже близько до шкіри. А ще з часом пропадає яскравість ванільних нот зі шкіри, і аромат стає легким та трохи свіжим. Як на блоттері, тільки інтенсивність набагато менша.
🔸️Висновки
Аромат надзвичайний. Затишний, теплий, компліментарний. Готуйтесь відповідати на питання чим ви пахнете, бо ви точно їх почуєте (мене за весь час питали 2 рази ☺️).
Цими парфумами дуже приємно користуватись, до них так би мовити прям тягнеться рука. Аромат точно вартий знайомства, хоча б у форматі пробнику 🫶🏻
Коментарі (0)