BARBERS | Крем для гоління з заспокійливим ефектом Sandalwood & Licorice root
Мій чоловік оцінив на 10 з 10
У пошуках засобу для гоління чоловіки часто ставлять на перше місце комфорт і результативність.
Також відомо, що чоловіча шкіра потребує особливого догляду після кожного гоління, тому пошук ідеального продукту може бути справжнім викликом. А найцікавіший той факт, що це виклик для мене, адже мій чоловік не дуже любить обирати продукцію для себе, і це роблю я 😂
Нещодавно він почав користуватись кремом для гоління з заспокійливим ефектом від бренду Barbers, і цей засіб одразу привернув увагу своїм приємним складом та ароматом, а потім і ефективністю.
Тож сьогодні я хочу поділитися враженнями про цей крем.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 100 мл.
Бренд: Barbers
Вік: 18+
Призначення: заспокоєння, пом'якшення, проти запалень
Класифікація: професійна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД
Aqua, Stearic Acid, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Sorbitol, Sodium Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Parfum, Glycyrrhiza Glabra (Lacorice) Extract, Santalum Album (Sandalwood) Essential Oil.
Склад крему заслуговує на окрему увагу, адже саме натуральні компоненти роблять цей продукт таким ефективним. Головні діючі речовини:
- Ефірна олія сандалу – надає крему характерного деревного аромату, а також має протизапальні та заспокійливі властивості. Сандал сприяє зменшенню подразнень та запалень на шкірі, що є важливим під час гоління.
- Екстракт кореня лакриці – ще один потужний заспокійливий компонент, який допомагає зменшити почервоніння, зволожує та відновлює шкіру після гоління.
- Кокосова олія – забезпечує інтенсивне зволоження, створює захисний бар'єр на шкірі, що допомагає уникнути подразнень та сухості.
- Гліцерин – відомий своїми зволожувальними властивостями, допомагає шкірі утримувати вологу, робить її м'якою та еластичною.
ПАКУВАННЯ
Крем для гоління Barbers має лаконічне і стильне пакування, яке відразу викликає приємне враження. Ємність надійно запаяна в прозору плівку. Баночка із затемненого пластику з металевою кришечкою та оздобленням в темних відтінках нагадує класичні засоби чоловічого догляду. Форма пакування зручна для використання, кришечка легко відкручується та щільно закривається, що дозволяє брати крем із собою в дорогу, наприклад.
Все виглядає якісно й дорого, що, на мою думку, додає особливого шарму цьому продукту.
ОРГАНОЛЕПТИКА
Продукт світлого кольору. На дотик крем має ніжну, густу мусову текстуру, яка легко розподіляється по шкірі.
Аромат крему заслуговує окремої похвали – це теплий деревний запах сандалу, який довго залишається на шкірі після гоління. Аромат досить інтенсивний, але не нав'язливий, додає образу мужності та сили. Чоловікові дуже сподобалася ця нота в кремі, адже вона надає відчуття свіжості і впевненості на весь день.
ЗАСТОСУВАННЯ
Крем наноситься на зволожену теплою водою шкіру, після чого можна приступати до гоління. Залишки засобу обовʼязково необхідно змити водою.
ВРАЖЕННЯ
Мій чоловік використовує цей крем для щоденного гоління, і результат перевершив усі очікування. Завдяки густій текстурі, крем забезпечує ідеальне ковзання леза по шкірі, не допускаючи подразнень або порізів. Навіть після кількох днів постійного використання, він зазначив, що шкіра стала значно м'якшою, без характерного відчуття стягнутості після гоління. Крем чудово піниться, тому його потрібно зовсім небагато для однієї процедури, що робить його економічним у використанні.
Хоча цей крем використовує мій чоловік, я не можу не оцінити всі його переваги з точки зору догляду за чоловічою шкірою. Найбільше мене вразив ефект заспокоєння та зволоження, який цей засіб надає. Шкіра після гоління виглядає доглянутою, без подразнень чи почервонінь, що є значним плюсом для людей із чутливою шкірою, саме до цієї категорії і відноситься мій 🤵♂️.
Аромат сандалу додає продукту особливої розкоші – це ненав’язливий, але стійкий запах, який створює образ успішності і впевненості. Мій чоловік був надзвичайно задоволений тим, як легко гоління проходить з цим кремом, і що його шкіра почувається значно краще після процедур.
Отже, можу сміливо рекомендувати 👌
Коментарі (0)