Кузя Ю-а

Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою Joko Blend

Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою Joko Blend

Щось на ідеальному. Ніжне очищення, відсутність стягнення, аромат нагадує мені Clarins, та якість - топ. А ще - ціна бюджетна, та дуже повільний розхід засобу.

Реально мене дивує Joko Blend! Бо це продукт - просто вау за якістю! Схожі, інших брендів, викликали неприємні відчуття. А ця пінка для вмивання, ніби якась ароматна хмарка, що гарно очищає обличчя.

В засобу дуже мʼягенька щіточка, якою додатково можна помасажувати обличчя!

Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою Joko Blend

Комплекс керамідів і рослинних фосфоліпідів Ceramide Complex CLR миттєво зволожує шкіру та відновлює її бар'єрні функції. Ніжна формула пінки з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою та збалансованим рН не містить сульфатів і підтримує гідроліпідний баланс. Засіб дарує відчуття чистоти й свіжості.

Декілька натисків і хмарка дозовано видається на щіточку. Аромат, як я писала, нагадує люксову косметику.

Засіб дарує відчуття чистоти та свіжості. Без стягнення! Як для того, що в мене суха-нормальна шкіра, можна вважати цю пінкою ідеальною для щоденної рутини!

Ця пінка - це один з 5 засобів нової лінійки догляду для сухої шкіри. Я спробувала вже всю лінійку і радо розкажу про кожен з них. Спойлер - ця косметика на рівні з значно дорожчими засобами :)

Одразу скажу, що всі засоби підходять для зволоження усіх типів шкіри!