Ароматерапія в душі! Ніжний аромат вишні з мигдалем підніме настрій у будь-яку погоду.
Avenue Des Parfums Cherry Osaka
Привіт, красуні!
Як підняти собі настрій, якщо ти стомилася, за вікном - осінь, і кожен день ти читаєш невтішні новини? Мабуть, найпростіший спосіб - це з'їсти щось смачненьке, і прийняти гарячий душ. Такі прості речі, точно зможуть підняти настрій, навіть у найпохмурішу погоду.
А щоб зробити похід до ванної ще більш приємним - треба запалити свічки і взяти з собою ароматний гель для душу.
Сьогодні розкажу про свої враження від гелю для душу Avenue Des Parfums Cherry Osaka, який мало кого залишить байдужим.
Назва Cherry Osaka говорить сама за себе - гель неймовірно приємно пахне свіжими вишнями, квітами та має солодкі нотки мигдалю.
Звісно, всі ми розуміємо, яким легендарним ароматом надихався бренд Avenue Des Parfums, проте я завжди добре ставилася до подібних бюджетних клонів.
Важливо, що засоби від Avenue Des Parfums не тестуються на тваринках!
Гель має доволі густу текстуру, і, як я вже і казала, неймовірно смачний запах вишні. Аромат теплий, насичений, тож це те, що треба у прохолодну пору року.
Єдине хочу сказати, що гель не дуже добре піниться, тож треба наливати більшу кількість засобу, щоб отримати густу пишну піну.
В усьому іншому - гель чудовий. Він має класний аромат, який ще півгодини тримається на шкірі, та класно очищує.
З ним похід в душ можна перетворити на справжню ароматерапію!
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)