Сухий шампунь: геніальний винахід чи повний провал?
Ділюся власним досвідом, а ви поділіться своїм у коментарях
Уперше познайомилася з сухим шампунем завдяки подрузі і була просто вражена його ефективністю. Коли бракує часу або можливості помити волосся — це справжній порятунок! Нехай він і не замінить повноцінного миття, але волосся миттєво набуває об’єму і виглядає чистішим. Тоді я зрозуміла: сухий шампунь — мастхев, особливо в подорожах, під час відключення води або перед раптовими зустрічами.
Але... не кожен шампунь однаково корисний. Я, залипаючи в інтернеті, обрала продукт, на який покладала великі надії. Через тиждень вирішила нарешті спробувати. І ось тут почалися жахи.
Перше — запах. Він був настільки різким і штучним, що я ледь витримала. Але найгірше те, що цей запах не вивітрюється! Він переслідує вас доти, доки не помиєте голову.
Друге — шампунь зовсім не очищає волосся і навіть не створює ілюзії чистоти. У перші хвилини здається, що все добре, але за якийсь час волосся починає обтяжуватися і виглядає ще жирнішим, ніж до використання.
Це найжахливіший продукт, який я коли-небудь використовувала. Це кошмар із кошмарів. Навіть найпошаніший крем можна мастити на п’ятки чи використовувати як змазку для скрипучих дверей. Але це... його треба знищити, заборонити виготовляти!
Коментарі (0)