Ірина 🦋

Теплий та затишний аромат для вашого будинку

Теплий та затишний аромат для вашого будинку

Я довгий час використовувала аромадифузори від відомої болгарьскої 🇧🇬 фірми, вони дуже добрі https://club.makeup.com.ua/post/47108/ Трохи більше місяця тому мені вдалося познайомитись з ароматами для дому від українського бренду 🇺🇦 Avenue Des Parfums.

Я вже розповідала про один їхній аромат, який встиг мене закохати в себе, і який я повторюватиму і далі, коли він закінчиться https://club.makeup.com.ua/post/47713/ Зараз через 5 тижнів у мене його ще залишилося трохи менше половини.

У мене виникла необхідність у нових дифузорах для інших приміщень, і я вирішила спробувати ще якісь аромати від цього бренду. Перший який я обрала був саме Vanilla & Caramel.

Особливості аромадифузора Vanilla & Caramel:

💛 ідеальний як для вітальні або кухні, так і для кабінету або офісу;

💛 призначений для приміщень до 25 м² та ароматизації до 4-6 тижнів;

💛 стає сучасним елементом декору та помічником у створенні особливої атмосфери,

💛 з перших хвилин огортає чарівною солодкою аурою неролі, карамелі та заспокійливого кедра;

💛 продовжує захоплювати за собою акцентами пачулів і цукрової вати

💛 легкими, повітряними, але неймовірно привабливими; 💛 перетворює навколишній простір на витончений оазис безтурботності

💛 для цього ретельно підібрані ноти ванілі, мускусу, амбри і сандалу;

💛 загалом, добре заспокоює, піднімає настрій, оживляє і гармонізує енергетику.

Теплий та затишний аромат для вашого будинку

Зовнішній вигляд: Гарна сіра упаковка з м'якого картону. Усередині компактний скляний флакон, об'ємом 100ml та з ним у комплекті 6 м'яких паличок. Рідина всередині бурштинового кольору 💛. Також на флаконі є захисна плівка від першого відкриття. Флакон закритий всередині пластиковою кришечкою, щоб під час транспортування рідина не розлилася. Раджу її не викидати, якщо будете на довго їхати з дому 🚘 або захочете на якийсь час змінити аромат.

Зверху на флакон одягається чорна декоративна кришечка, вона не закручується, тому не піднімайте флакон за неї, вона легко знімається під вагою скла 💦

Тип аромату: гурманські, східні
Початкова нота: Кедр, Неролі, Карамель
Нота серця: Цукрова вата, Пачулі
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Мускус, Сандал

М'який та загадковий аромат ванілі 🍦гармонійно поєднується в ароматичний дует із запахом дитинства - солоденькою карамеллю 🍭. Також відчуваю в цьому ароматі якісь спеції. Не дивлячись на солодкі ноти аромату, він не пахне їжею, його не хочеться з'їсти. Для мене це ванільно-деревно-амбровий аромат. Збалансований, не занадто різкій, та не надто солодкий - це справжній оазис безпеки та безтурботності.  Цей аромадифузор створює атмосферу довіри та спокою. Якщо розмістити його у вітальні чи спальні 🛌 отримаєш однозначний релакс! Але є ще дещо… Ноти ванілі мають одну прекрасну властивість, яка особливо діє на наш організм: а саме, під впливом такого аромату легше концентрувати увагу. Тому він сміло пасує до кабінету або офісу.

Почни свій день із чарівної аури неролі та ніжної карамелі, які переплітаються з кедровим атласом, створюючи ароматичне диво.

У серці аромату вирушай в подорож ароматами цукрової вати та пачулі, створюючи атмосферу радість та легкість.

Завершальні ноти ванілі, сандалу, мускусу та амбри роблять аромат стійким та вишуканим. Вони перетворюють простір у витончений оазис, де відчуття задоволення завжди на першому плані.

Витриманий стильний флакон із кольоровою рідиною стане не лише помічником в створенні ароматної атмосфери, а й сучасним елементом декору.

Цей аромат так само полюбився мені з першого дня, його теж ще повторюватиму 🫶🏼

Чи використовуєте ви аромадифузори, які ваші улюблені аромати?

Допис про іншій аромат Avenue Des Parfums Home Fruits 🍑& Chrysantheme 🌸 https://club.makeup.com.ua/post/48396/