Кузя Ю-а

Антивікова косметика: найкраща сироватка Anti-age від Image

Тільки доповнення, ця сиворотка може ще більше, ніж лише боротись з віковими змінами! Чисте обличчя - також її заслуга!

Надлегка текстура, приємний аромат!

Читайте далі, бо опишу на максимум свої враження від використання.

Саме цей засіб прийшов до мене за порадою

косметолога. Лінійка Vital C - створена для надчутливої шкіри.

Використовуючи цю сироватку, я зрозуміла, чому косметолог сказала, що це найкраще, що станеться з моєю шкірою.

Anti-age сироватка з вітаміном С - бестселер бренду! І напевно тому моє знайомство також розпочалося з переможної ноти. Засіб має відмінну репутацію.

Вводна інформація та мій запит:

✔️суха/нормальна шкіра

✔️легкі мімічні зморшки в початковій фазі

✔️майже 35 років

✔️дрібний сип, що особливо видний на сонці (локалізація максимально на чолі)

Порада косметолога - Anti-age сироватка з вітаміном С. Ключовим інгредієнтом є мультивітамінний комплекс С, що направлений на нейтралізацію ультрафіолетового впливу, висвітлення та вирівнювання тону.

Ну окей) Як бачите, я вирішила іі спробувати)

Відмічу, що засіб приходить з заводською пломбою на пакуванні, що унеможливлює відкривання баночки сторонніми особами. Для мене це перевага. І я впевнена в якості засобу.

Засобу потрібно зовсім небагато, аби нанести на все обличчя. Тому високоточний дозатор - великий помічник, що контролює розхід сироватки. Все ж таки, це дійсно золото в баночці 🫶

На руці рівно один натиск засобу. Вистачає одного двох натисків. Сама ж текстура хоч і насичена, проте надзвичайно легка.

Не залишає липкого слою на обличчі. І якщо використовувати ранком, то в подальшому не конфліктує з іншими засобами доглядовими та декоративними. Завдячую це саме тому фактору, що вона чудово поглинаєттся шкірою.

Ну а аромат? Це якийсь цитрусовий фреш з солодко/пудровою вуалью в ароматі! Щось зовсім на казковому 💚

Використовую я її лише на ніч (можна ранком і ввечері).

Ну по перше, вже після першого тижня використання, на лобі повністю зник сип! Для мене це реально диво.

Зʼявилось сяяння шкіри. Тут також відчутний плюс, бо я дозволила тепер зменшити використання декоративної косметики.

Пропала тмʼяність шкіри (материнство прикрашає, але ж недосипи дають своє). За це я просто аплодую стоячи. Як і за зменшення сипу. Думала, що він вже назавжди.

З подальшим використанням, також, наповнились мінімальні зморшки. В мене не глибокі, проте при активній міміці - видимі. Після системного використання сироватки - вони стали менш видимі. Точніше, вони якось розгладились. Вважаю це міні перемогою. Бо як на мій вік, я ще нічого не колола від них.