Vik_Sem

Orange & Amber Barbers | Подарунковий бокс для гоління

Дівчата привіт.

Захотілось мені порадувати свого чоловіка і для презенту я обрала подарунковий набір для гоління Orange & Amber Barbers.

Мій чоловік вже познайомився з брендом Barbers і був задоволений, тому я була впевнена, що і цей набір йому сподобається. І не прогадала))

В першу чергу дизайн, суто чоловічий, стильнячий, все як люблять справжні чоловіки))

Подарунковий бокс містить:

• Крем для гоління зі зволожувальним ефектом – Barbers Orange-Amber
  • Зволожувальний лосьйон після гоління – Barbers Manchester

Набір знаходиться у брендовому мішечку, який можна повторно використовувати для зберігання косметики.

Крем для гоління Barbers має стильне, лаконічне пакування. Баночка додатково запаяна в прозору плівку. Сама баночка з затемненого пластику та металевою кришечкою оформлена в темних кольорах. Кришечка легко відкручується та добре закривається. В кожній деталі відчувається стиль та вишуканість.

ОРГАНОЛЕПТИКА

Крем світлого перламутрового кольору. На дотик крем має густу мусову текстуру, яка легко розподіляється по шкірі та перетворюється в крем, тим самим круто пом'якшує щетину та покращує ковзання бритви, мінімізуючи ризик випадкових пошкоджень.

Аромат - цитрусовий з нотою амбри. Дуже приємний дорогий аромат, який довго залишається на шкірі після гоління.

Мій чоловік нехтує голінням кожний день, тому що вже звик, що після гоління будуть подряпини та роздратування на шкірі. Але з цим кремом все інакше. Нарешті гоління перетворилось в зручну рутину та не викликає дискомфорту. Він використовує цей крем для щоденного гоління, і результат перевершив усі очікування. Завдяки густій текстурі, крем покращує ковзання леза бритви по шкірі, не допускаючи подразнення, ефірна олія апельсину піклується про достатнє зволоження шкіри. Після гоління шкіра виглядає доглянутою, без подразнень та почервонінь. Аромат цитрусу та амбри додає гарного настрію.

Лосьйон солідного об'єму 250 мл. зі зручним дозатором, завдяки приємному цитрусовому аромату у поєднанні з нотками бергамота, дарує шкірі неперевершене почуття комфорту, свіжості та бадьорості.

До складу входять алое віра, олія насіння бавовни та жожоба позбавляючи обличчя подразнень, почервонінь після гоління.

Завдяки легкій консистенції та активним компонентам, лосьйон глибоко зволожує, тонізує та захищає від подразнень.

Ідеально підходить власникам чутливої шкіри та є чудовим завершенням рутини гоління.

Сет гармонійно поєднує в собі найнеобхідніше для максимально комфортного, якісного та безпечного гоління.

Все як люблять чоловіки - нічого зайвого.

-Рекомендуємо-