Mila__Mi

Поговоримо про подарунок для чоловічої статі?

Поговоримо про подарунок для чоловічої статі?
Поговоримо про подарунок для чоловічої статі?

Цей набір був придбаний для близької людини на подарунок.

Загалом у Barbers є різні чоловічі набори, але я обрала той в якому базові засоби саме для НЬОГО. Гель для душу, шампунь, пінка та інші засоби для, та після гоління. Це те, чим він найчастіше користується.

В даний набір якраз таки і входять деякі засоби з його базового користування: гель для душу, заспокійливий лосьйон після гоління та фірмові шкарпетки (мені здається це завжди чоловіча база і гарний варіант подарунку на будь-яке свято).

В цьому дописі опишу трохи своїх та ЙОГО враженнь стосовно цього набору.

Отже поїхали ⬇️

Напочатку коробочка була запакована в захисну вакуумну плівку + на самій коробочці була наліпка від першого відкриття. Це круто👍🏻

Чорна коробочка з зображенням Sity та внутрішнім наповнення коробки. Виглядає дуже презентабельно.

На зворотній стороні можна побачити детальну, дуже детальну інформацію про кожний засіб в коробочці.

🍊Гель для душу "Sandalwood & Grapefruit"

🌿Заспокійливий лосьйон після гоління "London"

🧦 Фірмові шкарпетки Barbers

™️ Фірмовий мішечок

Він на зав'язці, дуже якісно зроблений з щільної тканини. Він буде чудовим варіантом "ручної" косметички для чоловічих засобів в дорогу, він доволі місткий.

Чесно, він мені дуже сподобався (може я його і собі заберу 😅, це ж норм так? Просто він справді дуже красивий)

Досить велика пляшечка, бо її об'єм аж 500 мл 😯
Оформлення таке брутальне 😎 І зручно, що пляшка з дозатором (ВІН таке любить, у нього є пляшка з дозатором, де він переливає всі гелі туди, а тут каже "о заморочуватися не потрібно" 😄)

Склад:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glycerin, Sodium Olivoyl Glutamate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Polyquaternium -7, Santalum Album (Sandalwood) Wood Extract, Panthenol, Parfum, Citrus Paradisi (Grapefruite) Essential Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI 19140.

Аромат, колір, консистенція та ефект після використання:

АРОМАТ.
Чесно кажучи особисто я не дуже люблю якісь такі чоловічі насичені гелі/шампуні (знаю, що деякі дівчата можуть приймати душ, або мити голову чоловічими засоби, але це мій варіант). Та от, до чого я, цей гель має ну дуже приємний аромат, такий теплий з цитрусовою ноткою грейпфрута🍊 Який хочеться вдихати постійно, його хочеться відчувати на собі 🤤

Це перший гель для душу, який я нюхала і прийняла би з ним душ 🤭 Бо як на мене це аромат унісекс. Сандал до речі тут взагалі не відчутний (і це навіть добре).

ЙОГО перше враження: оо приємний, такий м'який, ненав'язливий (це сказала людина, яка може годину вибирати аромат гелю для душу (я не жартую)).

КОЛІР, КОНСИСТЕНЦІЯ ТА ПІНОУТВОРЕННЯ:
гель прозорий, консистенція густа, гелева. Гель доволі швидко утворює м'яку пористу пінку, але при цьому піни не так багато (як типу інших звичних магазинних гелів), бо у складі є м'які ПАР (очищуючи компоненти).

Ефект після використання:
ВІН вже не раз приймав душ з цим гелем і сказав, що це мабуть найкращий гель, яким він коли небудь користувався. Чому? Бо цей гель взагалі не сушить шкіру, а навпаки зволожує її та робить її більш м'якою на дотик.

Я помила ним руки і так, погоджуюся, гель справді взагалі не сушить шкіру і вона дуже приємна на дотик після використання.

Тому це 1000% рекомендація (особливо якщо у вашого партнера/чоловіка/брата/батька/друга суха шкіра.

Прозора пляшечка об'ємом 100 мл, ідеальний варіант для знайомства з засобом та ідеальний формат у чоловічу косметичку для подорожі.

Склад:
Alcohol Denat., Water, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Almond Oil Glycereth-8 Esters, Parfume, Panthenol, Allantoin, CI 42090 (and) CI 19140.

Не буду робити розбір, просто напишу за основі доглядові компоненти: екстракт алоє, конопляна та мигдалева олія, пантенол, алантоїн та гліцерин.

Аромат, колір, консистенція та ефект:

АРОМАТ парфумований, знайомий серед стандартних чоловічих засобів, але мені та ЙОМУ він сподобався (а він дуже привередливий в цьому плані). Аромат справді такий приємний, чоловічий. Через деякий час вивітрюється, довго на шкірі не затримуються.

КОНСИСТЕНЦІЯ та КОЛІР: світло-зеленого кольору, консистенція як водичка.

ВИКОРИСТАННЯ та ЕФЕКТ ПІСЛЯ:
Він застосовував лосьйон після гоління, наносив невелику кількість на ватний диск та протирав обличчя.

❕Зазначу, що в нього суха та дуже чутлива шкіра обличчя. І після гоління він часто відчуває сухість та роздратування, особливо якщо не використовувати ніяких додаткових засобів.

Спочатку після нанесення, казав, що перші 1-2 хв він відчував пощіпування, але потім шкіра ставала м'якішою, більш зволоженою та заспокоювалася. Тому навіть після першого використання, ВІН сам попросив, аби я поставила лосьйон у ванну кімнату біля його піни для гоління. Та навіть знаєте я побачила, що деякі точкові запалення у НЬОГО на обличчі стали зменшуватися після цього лосьйону.

Тому це однозначна рекомендація (від мене щодо приємного чоловічого аромату, від НЬОГО загалом 😁).

Шкарпетки представлені в стильній картонній коробці. Всередині знаходяться носочки, розмір універсальний 40-43.

Склад: 80% бавовна, 15% ПА (поліамід), 5% еластан.

Те, що вони класні візуально, це одне, АЛЕ в них справді дуже гарна якість та вони (як ВІН каже), добре тягнуться та приємні до тіла.

Залишаю вам фото в галереї (зробила фото тих шкарпеток з усіх боків 😅)

По-перше я дуже рада, що догодила з подарунком. А по-друге, набір просто шикарний і якість тут на вищому рівні 👌🏻(що ж вже тут казати, мені самій цікаво затестити той гель для душу і забрати той фірмовий мішечок 😅).

Я вважаю, що це дуже гарний варіант подарунку на будь-яке свято, коханому, батькові, брату, другу, чоловіку-колезі по роботі.

Тут вже як ви зрозуміли, не тільки моя щира рекомендація 🥰

Дякую всім за увагу 🧡