Mila__Mi

#beautyplan2024

#beautyplan2024

1. Налагодити сон 💤
Дуже хочеться лягати спати раніше 00:00, бо останнім часом лягаю спати після 00:30-01:30 🤪 Але тут треба постаратися у наших реаліях.
2. Прочитати більше книг, аніж в 2023 році 📚
Я люблю читати, але в минулому році, особливо у другій половині року я не прочитала жодної книги 🤷🏻‍♀️ Тож треба це виправляти.
3. Робити масаж для обличчя з нефритовим роллером 🧏🏻‍♀️
Хочу підтягнути контур обличчя. Бачила від нього ефект, але через свою лінь та інші обставини перестала ним користуватися.
4. Робити масаж тіла з гуаша та сухою щіткою.
Це додатковий розгон лімфи, покращення кровообігу та підтягнутість шкіри. Дійсно від цих штук є помітний ефект, тож хочу повернути їх у свою б'юті рутину.
5. Зайнятися своїм волоссям.
Бо хоч і масочки гарно працюють по довжині волосся, але з ними його більше точно не стане. Є реальна проблема випадіння волосся, знаю, це все більш внутрішнє, тож треба зайнятися цим питанням.
6. Пити достатню кількість води 🧊
Минулої осені після літа я цей процес контролювала, потім з початком зими якось все збилося і прям інколи відчувається зневоднення 🤪
7. Повернути практику медитації, бо цього дуже потребує мій ментальний стан 🧘🏻‍♀️
8. Повноцінно харчуватися без частих перекусів 🍝
Я коли запрацююся, то можу не їсти по 5-6 годин, або зробити якийсь незначний перекус (печиво 🍪, булку, глазурований строк ) і не один раз за день, замість повноцінного прийому їжі - це ненормально. Треба виправляти.
9. Відкривати нові для себе бренди (особливо наші українські 🇺🇦) і пізнавати більше доглядову б'юті сферу.
10. Навчитися робити красиві макіяжі 💄
11. Зміцнити нігті та відростити стару довжину 💅🏻
Я сумую за своїми довгими нігтиками ☹️
12. Та і загалом зайнятися своїм здоров'ям і покращити внутрішній стан, бо це основа всіх основ і найважливіше, що у нас є ❤️

Насправді, я просто впевнена, що у кожного з нас, є багато цілей та планів на покращення свого життя. Тож, бажаю щоб у кожного все реалізовувалося і всі пункти були виконані в кінці цього року 😘