Yuriivna

Сироватка проти темних кіл|Piel Cosmetics

Сироватка проти темних кіл|Piel Cosmetics
Сироватка проти темних кіл|Piel Cosmetics

Дійсно якісну сироватку або крем під очі знайти дуже важко.До цього тестування,мені не вдалося це зробити.Оскільки,не підходив склад засобу,або після нанесення засобу починаються дуже неприємні відчуття на шкірі навколо очей.Я не схильна до алергічних реакцій,але зона навколо очей є дуже делікатною та чутливою.

Piel має різноманітний асортимент косметики,Ви однозначно знайдете щось своє з переліку.Варто звернути увагу на цей бренд,адже вони мають вагомі переваги:

-Косметика не тестується на тваринах

-Не містить парабенів

-Не містить SLS, SLES

-Косметика не містить формальдегіду

Картоне пакування з дизайном у світлих кольорах.Усередині знаходиться сама сироватка,виглядає пакування стильно,а безпосередньо сама роликова кулька настільки зручна,що користуватися нею одне задоволення.Сам кульковий ролер є металевим та прохолодним,на ньому міститься сама сироватка,яка й наноситься під очі.Засобами такого типу я не користувалася,але це так зручно,адже я можу користуватися ним не тільки в домашніх умовах.Кульковий ролер ковзає по шкірі добре, сам кулька не западає,легко та рівномірно охоплює шкіру під очима тим самим наповнює її сироваткою та створює лайтовий масаж.

Зранку я прокидаюсь з вираженими набряками під очима, або буває так,що просто не виспалась,тому втома на ранок стає помітною,до цього додаються темні кола і такий ролер стає у нагоді,але під час тестування мені було самій дуже цікаво чи буде щось окрім прохолодної релаксації навколо очей.

Троксерутин - антиоксидант,поглинає вільні радикали.Використовується також як інгредієнт у кремах для очей з корекцією зморшок.Зменшує появу темних кіл і набряклості.Має зволожуючу функцію для шкіри навколо очей.

Кофеїн - сприяє підвищенню тонусу шкіру,є ефективним у боротьбі з темними колами.

Ніацинамід - підвищує пружність та еластичність шкіри, а також зменшує видимість дрібних зморшок.

Гіалуронова кислота - дає ефективне зволоження,шкіра виглядає свіжою та сяючою

Вітамін С - освітлює,має тонізуючий ефект,ефективний при темних колах.

Наносрібло - заспокоює та відновлює шкіру.

Після нанесення,особисто моя шкіра навколо очей відреагувала без наявних негативних реакцій,жодного печіння та почервоніння,а такі вже ситуації були,тому знаю як це.

Головне те,що я не наношу багато сироватки та не сильно натискаю на ролер.Головне - це легкість у рухах,тоді буде результат гарантовано.Липкість-сироватка після себе не залишає,оскільки я наношу тонкий шар сироватки,а ще треба закривати сироватку кремом,тоді у липкості не залишається зовсім шансів.Також пам'ятаю про те,що має бути міра та не відразу багато засобу це швидкий результат.

Тестувала я цю сироватку не один тиждень і навіть не два,адже хотіла побачити результативність.

Перша проблема,яка мене турбувала - легкі набряки та кола під очима.

Сироватка впоралась з цим досить добре.Шкіра під очима виглядає зволоженною.

Друга проблема - втомлений вигляд

Якщо зранку мій погляд втомлений та не свіжий,то після прохолодного кулькового ролеру,у мене відкривається не друге дихання,а другий погляд.Я вмить прокидаюсь,адже після прохолоди, ролер дарує ще й бадьорість,навіть і кави не треба.

Однозначно так,навіть зморшки під очима,вже візуально не такі помітні,додається свіжий погляд,зникає втома,освітлюється шкіра під очима,де нещодавно були темні кола. Засіб ефективний,а особливо має результативність після дотримання нюансів нанесення сироватки,а також звичайно-це регулярність та деякий час користування сироваткою,адже має пройти час,щоб побачити ефект.