Аніта

Nook DHC Repair Damage Mask

Nook DHC Repair Damage Mask

У волоссі міститься джерело життєвої енергії, яку треба регулярно підтримувати, доглядаючи за пасмами. Італійський бренд Nook розробив спеціальну лінійку засобів NOOK DIFFERENCE HAIR CARE яка складається з п'яти ліній продуктів : Repair, Re-Balance, Purifying, Leniderm, Energizing.
Ця лікувальна серія складається з ліній, спрямованих на реконструкцію волосся, усунення лупи, відновлення себобалансу шкіри голови та активізацію росту волосся. Я обрала для себе лінійку Repair і почата своє знайомство з маски з цієї серії.
Маска "Глибоке відновлення" Nook DHC Repair Damage Mask призначається для глибокої регенерації шкірного та волосяного покриву. Вона насичує верхній шар шкіри голови живлющою вологою, пом'якшує зневоднені локони, полегшує розчісування.

Активні компоненти:


📍Пептиди гороху – відновлюють структуру волосся;
📍Морський колаген – покращує пружність;
📍Амінокислоти кератину – відновлює об'єм, надає блиску;
📍Біоенергетичні речовини - наповнює та живить

Пакування: для знайомства з засобом я обрала як завжди пробний зразок. Це маленький пакетик, білого кольору, об'єм 10 мл. Має спеціальну насічку для зручного відкриття. Виглядає досить стильно та гарно 👌 Інформація на пакуванні на англійській мові.


Текстура: маска густа, білого кольору. Приємна на дотик. Гарно розподіляється по волоссю.


Аромат насичений, мені нагадує скошену траву, не особливо приємний, але й не дратує. На волоссі після висихання не залишається.

Спосіб застосування:
Після миття голови нанести на вологе волосся від коренів до кінчиків і легкими масажними рухами втерти в шкіру голови. Залишити на 3-5 хвилин або 5-8 хвилин для сильно пошкодженого волосся. Добре змити.

Мої враження
Маска добре розподіляється по волоссю. Додатково наношу на шкіру голови і масажую пальцями. Гарно змивається, не залишає слідів. Аромат не самий приємний, але головне результат. Вау ефекту я не чекаю, бо любим засобом потрібно користуватися хоча б декілька тижнів, щоб дати волосся можливість дійсно відновитися. Але візуальний ефект після маски мені дуже подобається. Волосся м'яке і слухняне, розчісується без проблем. Воно розгладжене, ущільнене, виглядає здоровим і сяючим. Маска приборкує пухнастість, волосся меньш намагнічене, Волосся чисте, зберігається прикореневий об'єм. Маска відновлює водний баланс шкіри голови і дарує волоссю здоровий привабливий вигляд. Волосся живе, насичене, я цілком задоволена результатом.