Spodobaieva Maryna

Masaki Matsushima M 0°C Men

Зазвичай мені досить легко обирати парфуми на подарунок, але тут особливий випадок, а точніше нюх. Досить по-різному все відчуваємо, якщо в Montale Mukhallat я відчуваю смачну суницю обіграну ваніллю і мускусом. То він тільки перуанський бальзам, як засіб для горла чи мазі.

Тож я заходила здалеку і пару місяців. Приносила на блоттерах додому, звісно старалася підсунути щось в магазині. Але нішева парфумерія не здивувала взагалі, то не вистачало стійкості в ароматі, то аромат відкривається на тілі досить банально.

Я вже вирішила, що з ароматом «на паузі», треба обрати вже щось інше. Але дивилася новинку 2023 року Masaki Matsushima HaNa, бо подобаються його творіння. І зрозуміла, що я ніколи не дивилася чоловічі аромати. І тут я відчуваю його, аромат холоду коли тільки відкриваєш морозильну камеру і коктейлю. Він не давав мені спокою пару днів, навіть цікавіше звучав Xerjoff Mefisto. Для мене він особисто унісекс, тож я замовила з думкою «якщо не сподобається, заберу собі».

Початкова нота: Текіла, Цитрус; Нота серця: Дзвоник, Яблуко; Кінцева нота: Мускус, Тикове дерево.

Звучить шикарно по нотах, він про свіжість, вологість і холод. Мені відчувається коктейль «Текіла бум» з дуже смачними цитрусами і ноткою яблука. Дзвоники додають якось магії ранку і роси. Тут дуже приємний і чистий мускус, робить аромат більш чуттєвим. Тикове дерево мені відчувається різними спеціями і перцем. Холодна невагомість сьогодення.

Якщо ви в пошуку, чогось свіжого, будь ласка не проходьте повз цього творіння.

P.S. з подарунком я вгадала повністю, здається в когось тепер новий фаворит. Але й навіть отримала попередження «Так навіть не думай брати, бо ти таке любиш».