Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel
Очищаючий гель для обличчя
Re.Care - новий український бренд, косметика якого націлена на корекцію недоліків шкіри.
Маю декілька позицій із лінійки по догляду за обличчям. Розпочинаю огляд з очищаючого гелю для обличчя Skin & Pore Cleansing Gel
Призначений він для всіх типів шкіри, особливо буде актуальним, якщо є схильність до висипань.
Об'єм: 200 мл.
Як ви можете бачити - у гелю зручний формат. Флакон оснащений дозатором, що суттєво спрощує процес отримання потрібної кількості засобу.
У складі гель містить багато корисних речовин, які позитивно впливають на стан епідермісу.
Активні компоненти: ніацинамід, пантенол, екстракт ламінарії, екстракт грейпфрута, екстракт алое.
На вигляд - це прозорий і в міру густий гель.
Аромат у нього дуже приємний, мені навіть чимось нагадує свіжі озоново-акватичні парфуми, але віддушка тут легка, ніжна і ненав'язлива.
Дозатор натискається легко і плавно, не плюється. Повного натискання мені навіть багато, хоча порції і не дуже великі. Просто гель гарно піниться, тому мені достатньо пів натиску.
Гель використовую виключно для очищення шкіри, як в ранковій, так і вечірній рутині, косметику ним не змиваю, бо попередньо завжди це роблю за допомогою міцелярної води.
Вмиватися цим гелем дуже приємно і комф ортно. В процесі він добре піниться. Формула його зовсім не агресивна, очищує делікатно, не до скрипу. Гель ефективно видаляє наявні забруднення і залишки косметики, очі не пече, не подразнює їх, і зовсім не викликає негативних моментів.
Мені дуже сподобалася його м'яка дія по відношенню до шкіри, бо він її абсолютно не сушить і не провокує стягнення після вмивання. В результаті обличчя ретельно очищене, шкіра на дотик приємна, пори звужені.
Я полюбляю ніацинамід в косметиці, бо він гарно впливає на стан шкіри: знімає запалення і запобігає появі акне. Пантенол, алое і екстракт ламінарії - теж чудові компоненти в догляді за шкірою.
Гель для вмивання від Re.Care приємно мене вразив, нарікань не викликав. Витрачається економно, відповідає моїм вимогам щодо такого засобу, тому від мене щира рекомендація.
Коментарі (0)