getejra

Маска від Agor

Маска від Agor

Це моя друга альгінатна маска. Саме цю мені подарувала подруга, яка придбала її в фізичному магазині, тому (я сподіваюсь) текст на банці не міжнародною іноземною мовою. Одразу скажу, що маска мені сподобалась тому я написала запит на мейкап, чи зараз написи йдуть українською, бо яхотіла б придбати ще якусь. На сайті фото представлені як ось в такому зразку так і деякі вже англійською.

Що ж нам обіцяє виробник:

Маска глибоко зволожує і живить шкіру, перешкоджає лущення і втрати шкірою вологи, стимулює регенерацію тканин, відновлює шкіру. Активно нейтралізує дію вільних радикалів, відновлює природний гідроліпідний захист шкіри, корегує овал обличчя.

Завдяки унікальним властивостям альгинатної кислоти шкіра насичується вологою, відновлюються її захисні функції, стимулюється поділ клітин шкіри і синтез колагену.

Розгладжує зморшки і перешкоджає передчасному старінню, шкіра виглядає молодшою, відпочилою, а аромат знімає стрес і втому.

Маска від Agor
Маска від Agor
Маска від Agor
Маска від Agor

Теобромін і метилксантин (складові бобів какао) тонізують шкіру і сприяють виведенню рідини.
Поліфеноли, вітаміни (А, В, Е), мінерали (магній і цинк), що входять до складу зерен какао, нейтралізують вільні радикали, уповільнюють процеси старіння шкіри, знімають м'язову напругу, надають ліфтинговий ефект.
Склад: діатомовий мул, альгінат, фосфат натрію, сульфат кальцію, порошок какао-бобів, порошок апельсина, екстракт какао-бобів, екстракт апельсина

В якості допоміжної речовини використовується фосфат натрію. На стадії розчинення маски він вступає в реакцію з альгінат натрію і переходить в неактивну форму, а маска виконує свої функції.

Маска готується безпосередньо перед застосуванням. Якщо плануєте наносити на очі - перед нанесенням вії необхідно змастити жирним кремом. Змішайте 25 г порошку і 75 мл води температурою 20-25 С. Інтенсивно перемішайте протягом 1-2 хвилин до консистенції густої сметани і швидко нанесіть на очищене обличчя товстим шаром від 3-4 мм за масажними лініями знизу догори за допомогою лопатки або шпателя, включаючи зону губ і очей. Для фіксації контурів прийняти горизонтальне положення на 5-25 хвилин.
Через 25-30 хвилин маску зніміть одним пластом від низу до верху, попередньо від'єднавши маску за краї від шкіри. Залишки маски протріть тоніком або зніміть вологим ватним диском. Нанесіть завершальний крем згідно вашого типу шкіри.

Багаторазово підсилює дію активів (косметичних препаратів), нанесених під маску.
Рекомендується проводити курсове застосування раз на півроку: 10-15 масок, 2-3 рази на тиждень. Застосування в якості профілактики - 1 раз на тиждень.

Вага 200 грам, тому вистачить її на повний курс.

Маска чудово і легко розмішалась, без жодних грудочок, на відміну від того, що у мене було з Joko Blend, але можливо я вже просто набила руку. А от далі є нюанси. Перший раз я взяла 20 грам і просто не знала куди її подіти, наступні рази брала по 15 г. Виробник рекомендує 25 грам, щоб була товщина 3-4 мм. і якраз ця кількість була б чудова, якби маску можна було нашаровувати. Але вона стікає( перший раз я подумала, що можливо зробила її зарідкою, тому вона у мене нанеслалась товщиною десь 2 мм, почала висихати на шкірі хвилин через 10 та трісктаись. Наступні рази я брала 15 грам і замішувала її як дуже густу сметану або тісто на панкейки - на жаль, нічого не змінилось, вона все одно сповзає і не дає 4 мм( єдиний варіант, на мою думку, це коли ти лежиш і на тебе її буде наносити хтось інший. Можливо так і спробую на вихідних) Запах у неї нереально приємний та смачний, як наче поруч пахне якесь дуже якісне темне какао. Кіт постійно намагався прийти і обнюхати мене.

А ось тут найцікавіше: хоч вона і не знялась так ідеально як Joko Blend- та результат від масок був однаковий, ніжна шовковсита шкіра, тонізована, насичена вологою! тому буду пробувати ще і той і той бренд)