avsash

Розхламлення додаткової косметички

Розхламлення додаткової косметички

Ось так я висипала все в свою найбільшу косметичку і почала прискіпливо роздивлятись всі ці тюбики та баночки. Тож починаємо:

В моїй основній косметичці ці три туші були досить довго, але з двома з них я попрощаюсь, а саме з парочкою від Eveline. Причини прості: рожева майже закінчилась, а жовта почала засихати. Нові їм на заміну я вже купила, тож ці викидаю.

Рожева туш дуже схожа на Sky High від Maybelline, щіточка майже один в один, у Eveline мені сподобалась навіть більше. Єдиний недолік: всі туші цього бренду якось дуже швидко засихають.

Туш від Essence поки що залишу, користуюсь нею не часто, вона у мене давно, але й досі як нова. Жодного натяку на засихання.

З олівцями історія складніше. Не знаю під чим я була коли купляла ці олівці, але я ними майже не користувалась. Мова зараз про олівці від Glambee. Мало того що вони сильно сушать губи, так ще й з 4х кольорів мені дійсно личить лише один, а саме 109. Та й до нього рука не тягнеться зовсім (на другому фото намагалась максимально передати їх колір). Що робити з ними не знаю, мабуть залишу поки що, можливо потім комусь віддам. Вони майже нові, викидати шкода. Коротше кажучи, олівці для губ то зовсім не моя історія😅

Білий олівець від Jovial Luxe та чорний від LN Pro звісно ж залишаються бо це прям база-ґрунт-основа. Той що із точилкою викидаю, дуже старий та вже мені не потрібен.

Не знаю як мені вдалось стільки накопичити. Продукти для губ я завжди купляла якось легко, типу нічого зайвим не буде. Як виявилось, буде. Накопичилося чимало продуктів якими я майже не користувалась:

• Олія-тінт від LAMEL у відтінку 401 peachy. Ніфіга вона не персикова. Через декілька хвилин після нанесення на губах проявляється насичений холодний рожевий колір, який ще потім досить важко стерти. Якщо це персиковий, то я боюсь уявити що там в інших відтінках. Позбавляюсь.
  • Maybelline Lifter gloss 004 Silk, 003 Moon, та 20 Sun відтінки. Ще є 002 Ice, але він майже закінчився. Викидаю лише 004, бо сплив термін придатності. Майже не користувалась ним, якась не дуже вдала покупка. Інші два залишаю і точно використаю.
  • Купу маленьких китайських помадок викидаю, вони почали дивно пахнути, та й до них рука тягнулася не часто.
  • NYX fat oil у відтінку That's chick. (хотіла зробити з ним огляд-порівняння, але так руки і не дійшли, хоча фото зробила багато. Може пізніше все ж таки зроблю цей допис). Це скоріше блиск ніж олія, та й трохи густий як на мене. Дуже приємно пахне ягідними цукерками. Користуюсь ним рідко, але поки що залишу. Вдруге точно не візьму. Можливо, не вгадала з кольором.
  • Блиск Glambee викидаю, бо не вгадала з кольором, краще б взяла прозорий. А так блиск гарний, не липкий та класно сяє на губах. Має маленький плаский силіконовий аплікатор.
  • Два бальзами Heart core, тінт What a tint від Essence також покидають мою косметичку. З цим тінтом я так і не подружилась через той самий холодний рожевий колір, який він залишає після себе, а у бальзамів скоріш за все вже сплив термін придатності, а я якось і не встигла їх використати.
  • Олійка від LN Pro майже закінчилась, тому викидаю. Як і бальзам з манго від Eveline, який у мене дуже давно і майже пустий.
  • Бальзам з ожиною від Colour intense поки що залишається, остаточного враження про нього ще не маю.
  • І на останок бальзами від Catrice у відтінку 040, та Essence hydrating nude у відтінку 303 точно залишаються, цю парочку я дуже люблю, особливо Catrice❤️
  • BB крем від Holika викидаю, бо закінчився термін придатності, майже ним не користувалась, не підійшов колір. Іноді мішала його з іншими тональними.
  • BB від Missha залишаю, використаю до кінця і спробую щось нове.
  • База YSL закінчилась, була дуже приємна у користуванні.
  • Однушки тіней Essence залишаю, а зелену базу викидаю, бо майже не користувалась, а вона вже давно відкрита.
  • Точилка для олівців Bless відправляється в смітник, дуже швидко зламалась, постійно відкривалась в косметичці і пачкала там все. Купила їй на заміну точилку від K.O.S. яка дуже плотно закривається.
  • Хайлайтер LAMEL викину бо зламалася кришка і носити його із собою вже не зможу. Шкода, мені він подобається.
  • Гель для брів залишаю про запас бо перелила туди свій улюблений Got2b💛
  • Зелений коректор Ruby Rose поки що теж залишається на випадок почервонінь. Хоча б я залюбки його замінила на щось інше, бо він дуже сухий.

Ну а от власне все що залишилось. Навіть не віриться, що доведеться стільки всього викинути. Маю надію, що в подальшому робитиму більш зважені покупки і не доведеться позбуватися такої кількості косметики😅