Re.Care Exfoliating Face Toner
Відлущувальний тонер для обличчя
Продовжую огляд на засоби від Re.Care і ділюся своїми враженнями про відлущувальний тонер.
Забігаючи наперед, одразу відмічу, що тонер для мене виявився справжньою знахідкою, його дуже полюбила моя шкіра.
У мене комбінований тип, шкіра не проблемна, але періодично бувають висипання у вигляді поодиноких запалень. Також є пігментація, з якою я вже активно борюся.
Чим особливий цей тонер?
Звертаю увагу на такий компонент, як саліцилова кислота, її вміст складає 2%. Мабуть багато хто чув про чудові властивості саліцилки? Вона має протизапальну, антибактеріальну і бактерицидну властивість, чим особливо буде актуальною для проблемної шкіри, щоб позбутися висипань.
Також дія тонера направлена на оновлення епідермісу через активне відлущення ороговілого шару, прискорену регенерацію, вирівнювання тону, освітлення пігментних плям, очищення пор і регулювання виділення себуму.
Тонер міститься в пластиковому флаконі зі зручною кришкою у вигляді кнопки, яка акуратно дозує засіб, просочуючи ватний диск без протікань.
Об'єм: 150 мл.
На вигляд це прозора рідина, трохи щільніша за воду.
Запах у тонера наче аптечний, але не дуже виражений, нагадує порошок від подрібненої таблетки саліцилки. Вивітрюється швидко, через деякий час не відчувається.
Виробник рекомендує наносити тонер за допомогою ватного диску, хоча, як правило, саме тонери також можна наносити і руками поплескуючими рухами, але я дотримуюсь вказівок і роблю як зазначено на упаковці.
Також вказано, що краще користуватися ним 1 раз на добу, а саме ввечері і так, як засіб містить кислоту, то вранці наносити сонцезахист.
Тонер не треба змивати. Після протирання обличчя є таке відчуття, наче нанесена сироватка. Йому потрібно трохи часу, щоб увібратися. В процесі, поки шкіра від нього ще волога, то є зовсім незначна липкість, але коли тонер остаточно поглинається, то це відчуття зникає. Вже через 5-7 хвилин шкіра на дотик стає приємною, м'якою і гладенькою.
Під час використання все комфортно, тонер не викликає печіння, чи подразнення, не лежить зайвим шаром, який хочеться змити.
Враження від цього тонеру у мене дуже гарні.
Перше, на що звертаєш увагу - це якісне додаткове очищення шкіри. А через декілька днів я помітила позитивні зміни зі сторони епідермісу - шкіра стала суттєво чистіша, кількість висипань колосально зменшилася, а ті що були, швидше пройшли. Візуально є загальне освітлення. Тонер вирівнює тон наскільки це можливо з моєю пігментацією, але поки що вона на місці. Взагалі, це така проблема, на боротьбу якої у мене йде декілька місяців (на протязі усієї осені і зими) і її вирішують інші засоби на основі кислот з більш високим їх вмістом.
Так, як паралельно я використовую і пілінг цього бренду, то в такому комплексі бачу, що стан і вигляд шкіри значно покращується. Тут вже заслуга їх обох. Візуально різниця для мене дуже помітна. Пілінг, звісно, потужніше діє відносно недосконалостей (маю на увазі поки що постакне), але про нього наступного разу.
А щодо цього тонеру, то він чудовий! Особливо рекомендую звернути на нього увагу власницям проблемної шкіри і частих висипань. В цьому плані він дієвий, м'який та лагідний, не пересушує і допомогає обличчю швидше стати більш чистим, позбувшись запалень і попередити появу нових.
Коментарі (0)