GabriellShcherbei

Трохи про Simple

Трохи про Simple

Близько 3 місяців користувалася Simple Water Boost Micellar Gel Wash (Міцелярний гель для вмивання). Це чудова альтернатива міцелярній воді. Гель прекрасно змиває навіть найстійкіший макіяж і довго використовується. Для щоденного макіяжу мені вистачає буквально однієї краплі, а для вечірніх образів потрібно трохи більше. Проте, для вечірнього макіяжу я рекомендую комбінувати міцелярну воду та цей гель для кращого результату.

Коли закінчився міцелярний гель, я продовжувала користуватися тільки Simple Kind to Skin Micellar Water. Через місяць використання помітила появу чорних цяток, або, як це називають у медичному словнику, "комедонів". Хочу зазначити, що в підлітковому віці я страждала від акне, але ніколи не мала комедонів. Це дивно для мене, проте не можу стверджувати, що саме міцелярна вода викликала цю проблему. Можливо її не вистачає для 100% очищення макіяжу. Оскільки до цього я використовую міцелярні гель та воду. Якщо у когось був подібний досвід, відгукніться.

Трохи про Simple
Трохи про Simple

Не дивлячись на цей випадок, я знову оновила свої запаси від бренду Simple і тепер маю 3 продукти!

Нові продукти в моїй колекції:

Simple Water Boost Micellar Cleansing Water / Міцелярна вода

Основна функція: Зволоження та відновлення водного балансу шкіри. Підходить для сухої та зневодненої шкіри.

Основні інгредієнти: Формула збагачена зволожувальними компонентами, такими як мінерали і рослинні екстракти, що підтримують гідратацію.

Додаткова дія: Заспокоює шкіру, зменшує сухість та стягнутість після очищення.

Цей продукт для мене новий, тому повного відгуку наразі надати не можу.

Simple Water Boost Micellar Gel Wash / Міцелярний гель для вмивання

Так і 1001 раз "ТАК"! Цей продукт мені неймовірно подобається, і я буду використовувати його надалі.

Simple Kind To Skin Hydrating Light Moisturiser / Легкий зволожувальний крем

Цей продукт новий для мене не лише від бренду Simple, а й взагалі.

Так, визнаю свої "гріхи" – до сьогодні я не використовувала крем під макіяж. (База під макіяж була)Ніколи не думала, що для комбінованої шкіри потрібен зволожуючий крем під базу. Проте від сьогодні я буду користуватися цим кремом і згодом поділюся враженнями про зміни у стані шкіри та макіяжу.

Очікую на ваші відгуки та поради!

GabriellShcherbei
2
Підписники
0