Олена Романюк

Огляд лінійки Matrix Food For Soft

Огляд лінійки Matrix Food For Soft

Привіт 🪻 Нарешті я протестувала повністю доглядову лінійку для живлення сухого волосся Matrix Food For Soft 💚 Я була вже знайома з шампунем та кондиціонером (у форматі пробників-саше), які отримала в подарунок до замовлення у серпні, тепер, завдяки MakeUp Club, спробувала усі засоби, які представлені в цій лінійці бренду та додатковий кондиціонер Brass Off

Моє волосся - нормальний тип шкіри голови, не фарбоване, тонке, низькопористе, треба уважно читати склад засобів, щоб не переобтяжити його, не користуюся гарячими приладами, типу фена.

Після пекельних температур цього літа було пошкодження по довжині, тьмяність.

Шампунь для зволоження волосся Matrix Food For Soft Hydrating Shampoo

💚

Консистенція - рідкувата, більше нагадує незмивний засіб. Але, шампунь дуже концентрований, сульфатний, містить силікони, відповідно, витрата економна, зважаючи мою текстуру волосся

Аромат - яблучно-карамельний, мені дуже подобається. Злегка лишається на волоссі.

Піноутворення - достатнє, без густої шапки

Ефект -шампунь якісно очищує шкіру голови, майже до скрипу, при цьому не плутаючи довжину, не пересушує шкіру, волосся легке, помітний об'єм та чистота на 2-3 дні.

Кондиціонер для зволоження та полегшення розчісування волосся Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner 💚

Консистенція - кремоподібна, легка, у мене асоціації з лів-іном

Аромат - аналогічний шампуню, яблучний, злегка лишається на волоссі

При нанесенні кондиціонеру після шампуню, пасма волосся одразу ж стають гладкими, ковзкими, без жодних вузликів.

Наношу на середину довжини невелику кількість, орієнтовно на 1 хвилину, якщо довше, то волосся може виглядати неохайним. Так як в складі кондиціонеру маємо жирний спирт, силікони й ПАР, яка покращує та пом'якшує волосся.

Кондиціонер змивається легко, не залишаючи неприємного відчуття зайвого на волоссі.

Ефект від використання кондиціонеру не зникає через день після миття, волосся не втрачає м'якості та гладкості.

Мультифункціональна олійка-сироватка

Matrix Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum 💚

Консистенція - класична для незмивних засобів такого типу, але більш суха, бо не лишається довго на руках та рідка, бо виробник заявляє засіб, як сироватку.

Аромат - яскравіший, ніж в шампуню та кондиціонеру, солодкий, яблучний

Нанесення - я наносила 1-2 краплі (з піпеткою це зручно) на вологе вимите волосся, починаючи з середини довжини чи лише кінчики.

Олія швидко поглинається, волосся з нею швидше висихає, стає гладеньким, пасма більш структурованими та чіткими.

На мої відчуття, волосся трохи втрачає в об'ємі, за рахунок гладкості, але знову ж, воно низькопористе і з олійками мені завжди складно.

До речі, на саше кондиціонеру написано, що олію треба наносити на волосся після кондиціонеру і лише потім змивати водою. Я ще так не спробувала, зважаючи на стан і текстуру волосся, боюся, що отримаю переобтяження усіма засобами.

Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1 Matrix Miracle Creator 🩷

Консистенція - рідка, така собі водичка молочного відтінку

Аромат - на старті солодко-квітковий, дуже приємний, на волоссі пахне гарно, на руках, згодом, не дуже, але це суб'єктивно

Текстура дуже приємна, наношу на вологе, вимите волосся за допомогою долонь, особливу увагу приділяючи кінчикам, засіб швидко поглинається, не висушуючи волосся

Спрей добре ущільнює моє тонке волосся, але не впливає на його текстуру, на відміну від олії. Волосся залишається об'ємним, але дуже м'яким та розсипчастим

Кондиціонер для живлення та надання блиску волоссю відтінків шатен та темний блонд

Matrix Total Results Brass Off Conditioner 💙

Консистенція - кремоподібна, щільніша за кондиціонер Food For Soft

Аромат - парфумерно-кремовий, яскравий, залишається трохи на волоссі

Наносила на волосся після використання безсульфатного шампуню та Matrix Food For Soft, кондиціонер розгладжує та ущільнює пасма, легко змивається.

Після нього волосся добре розчісується і сохне так само довго, як і з Matrix Food For Soft. Я маю нефарбоване волосся, тож, оцінювала лише прямі функції кондиціонеру, пом'якшення та розгладження

Так виглядає моє волосся з використанням засобів лінійки Matrix Food For Soft

На цю мить, волосся з використанням шампуню та кондиціонерів більш щільне, м'яке та блискуче, немає заломів на кінцях. З додаванням спрею волосся об'ємніше, олія більше окреслює пасма та додає неймовірної гладкості.

Засоби дійсно ефективні, але у подальшому використанні, я планую чергувати їх, тобто не використовувати кожне миття голови. Так як, засоби концентровані, мають силікони в складі, а моє тонке волосся дуже легко перенасичити.

Для тонкого і низькопористого волосся засоби Food For Soft точно підійдуть, але з помірним дозуванням, нанесенням та частотою використання.

Лінійка Food For Soft має помітний накопичувльний ефект, це я помітила і по волоссю доньки, яка теж приймала участь у тестуванні 🥰 Її густе, хвилясте волосся з використанням олії стало більш гладеньким, а раніше постійно плуталося у вузлики.

І безумовні претенденти на придбання у великому флаконі - це шампунь та спрей-догляд!

Дякую, що дочитали 🪻 Усім гарного волосся та вдалих засобів.