Гала 💟 Ольга

Звуки розпаковки

Звуки розпаковки
Звуки розпаковки

Спочатку про шок.

Роблю не вперше таку помилку, спочатку купую, потім дивлюсь склад.

В натуральній косметиці Vesna є paraffinum liquidum. Остані 9 років я уникаю цього інгредінту і дуже здивована, що він є в натуральній косметиці.

Що в ньому поганого?

Збільшує дегідратацію та знижує бар'єрну функцію шкіри. Є найчастішою причиною вугрів та алергічного висипу. Алергічні реакції (нафтохімічна алергія) можуть призводити до артриту, мігрені, епілепсії, діабету. Містить у високих концентраціях канцерогени – речовини, що є причиною онкозахворювань.

В мене був ноунем блиск, треба було терміново щось намазати на сухі губи, я зайшла в магазин і купила. На відчуття було дуже приємно, але я ним мало користувалась і підозрювала, що в складі мінеральне масло.

Спробувавши цей блиск мені дуже сподобалось його м'якість і ніжність, по відчуттям згадала той ноунейм. Сіла писати цей відгук і подивилась на склад.

Боже, я дуже розчарована.

Тепер про хороше.

Мамі замовила туш та чорний олівець для оцей. Туш від Heimish дуже люблю за те, що мої очі її витримують і вона змивається водою. Собі теж замовила олівець для очей Paese та губ Artdeco.

Ніжні олівчики, синій одразу нанесла на слизову і все було в порядку, реакції не було, ні зуду, а ні почервоніння. Змивала міцеляркою. З руки змивалось важкувато. Цікаво як буде в макіяжі.

Прихопила пробник улюбленої детокс маски на випадок запалення на обличчі.