Кузя Ю-а

Професійний огляд за ногами! Або бальзами для ніг, що реально працюють

Професійний огляд за ногами!  Або бальзами для ніг, що реально працюють

Нові засоби, круті результати та дійсно якісний догляд. Я вже довший час користуюсь бальзамами, що є новинками бренду Shelly. Вражає найбільше саме їх дія. Кожен виконує свою функцію. Давайте розкажу.

Заспокійливий бальзам, що подається в рожевому пакуванні.

Професійний огляд за ногами!  Або бальзами для ніг, що реально працюють

Цей засіб прекрасно справляється з пом'якшенням навіть дуже сухої шкіри.

Має легку текстуру, не залишає відчуття липкості чи жирності. Відмінно зволожує, аромат приємний і ненав'язливий.

Завдяки йому я забула про лущення! Шкіра на ногах стала неймовірно м'якою та доглянутою.

Раджу спробувати!

Бальзам для ніг Toning Foot Balm від Shelly – чудовий засіб для догляду за стопами. Легка текстура швидко вбирається, зменшуючи втому та покращуючи мікроциркуляцію завдяки екстракту кінського каштана.

Екстракт гамамелісу має протизапальні властивості, а олія макадамії та лемонграс пом'якшують і регенерують шкіру. Завдяки екстракту ламінарії шкіра насичується корисними речовинами.

Бальзам відмінно підходить для щоденного догляду, роблячи шкіру ніг м'якою та пружною.

Він швидко вбирається, не залишає липкості, і після нанесення миттєво відчувається легкість у ногах.

Особливо сподобалося, як добре він знімає втому після довгого дня.

Шкіра стала м'якішою, а відчуття свіжості тримається довго. Ідеально для щоденного догляду!

Однозначно, всі бальзами чудово вписуються в професійну діяльність лікаря подолога. Та чи майстра педикюру. Бренд професійний і продукти дієві.

Регенеруючий бальзам для ніг від Shelly – ідеальний засіб для інтенсивного догляду за сухою та потрісканою шкірою ступнів. Завдяки бісабололу, алантоїну та пантенолу, він швидко відновлює і зволожує шкіру, роблячи її м'якою та гладенькою. Екстракт календули та ефірна олія розмарину заспокоюють та захищають від подразнень. Регулярне використання допомагає запобігти появі тріщин та забезпечує комфорт ногам.

Регенеруючий бальзам для ніг Shelly став справжнім порятунком для моєї сухої шкіри.

Він швидко знімає відчуття сухості, роблячи ступні м'якими та гладкими.

Тріщини на п'ятах від літа стали непомітними, а шкіра набагато краще захищена. Легко наноситься і не залишає жирних слідів.

Мені надзвичайно сподобався досвід знайомства з ними і я продовжу купляти саме ці засоби. Лише періодично змінюючи колір баночки :))