Soika | Український бренд який здивував своєю якістю
Шампунь «Очищення та зволоження» та кондиціонувальний бальзам "Зволоження та відновлення"
Завжди цікаво відкривати для себе українські бренди косметики та догляду. І моє знайомство з брендом Soika почалось з засобів для догляду за волоссям. Ціни дуже доступні, тому інтерес був подвійний : чи працюватимуть такі засоби та чи не принесуть біду))
Як спойлер скажу, що моє волосся полюбило ці засоби. Але детальніше розповім нижче))
Шампунь щоденний м'який "Очищення та зволоження" Soika Shampoo
Пакування:
Формат пакування з помпою, зручно користуватись вологити руками.
Об’єм 300 мл.
Шампунь прозорого кольору, не дуже густий і має приємний легкий аромат. Пінка ніжна, її достатньо для очищення шкіри голови. Я мию шкіру голови два рази, При першому нанесенні пінка майже не утворюється,а вже другий раз утворюється делікатна пінка. Пов'язано це з його безульфатним складом.
Шампунь дуже делікатно очищує шкіру голови, неприємних відчуттів не залишає. Я мию волосся два рази на тиждень, з цим шампунем моя шкіра голови частішого миття не вимагає. Довжину не сушить, не плутає волосся.
Активні компоненти:
- містить у складі вітамінний комплекс B1, B5, B7, A, E та PP, що відновлює та усуває сухість волосся;
- гідролати гамамелісу та арніки сприяють зміцненню, блиску та себорегуляції;
- має нейтральний рівень pH 5,2, а отже не пошкоджує природній захисний бар'єр шкіри голови;
Цей шампунь позиціонується як універсальний та маючи досить нейтральний склад чудово підійде - як базовий, повсякденний шампунь.
Кондиціонувальни й бальзам для волосся "Зволоження та відновлення" Soika Hair Balm
Бальзам також зі зручним дозатором-помпою, що однозначно є перевагою серії догляду, бо це супер зручно.
Об’єм 200 мл.
Активні коспоненти вітамінного комплексу з гідролатами гамамелісу та арніки активно відновлюють та зволожують волосся. Позбавляючи від тьмяності, сухості, надмірної пухнастості і перешкоджаючи появі кінчиків, що січуться.
Легка формула бальзаму не обтяжує волосся, добре розчісується, набуває природного блиску.
Бальзам має нейтральний рівень pH 5,4 і не шкодить волоссю під час використання на щоденній основі.
Результат помітно після першого застосування.
Основні функції бальзаму:
– інтенсивне відновлення завдяки збалансованим активним компонентам
– природний блиск, сяйво та гладкість
– легка формула без обтяження волосся
Враження від використання:
Бальзам білого кольору, кремової текстури, легко розподіляється по волоссю. Має легкий приємний аромат, який не залишається на волоссі після сушіння.
Я наношу бальзам на вологе волосся достатньо щільним шаром та залишаю на 5-10 хв.
Ефект від використання одразу помітний, полегшується розчісування, волосся не плутається.
Підсумуємо
Шампунь щоденний м'який "Очищення та зволоження" та Кондиціонувальний бальзам для волосся "Зволоження та відновлення" бренду Soika чудово підійдуть для всіх типів волосся. Універсальна легка формула та нейтральний рівень pH засобів чудово підходить для безпечного щоденного використання. Шампунь м'яко очищує шкіру голови, а бальзам додає волоссю блиск та доглядає за довжиною.
Чудовий базовий комплект за бюджетною ціною.
Сміливо можу його рекомендувати і спробувати треба обов'язково!))
А я вже обираю засоби від бренду Soika які ще хочу спробувати))
Коментарі (0)