Pilirina 💛💙

RE.CARE SOS Spot Targeted Care: чудове рішення проти недоліків шкіри

RE.CARE SOS Spot Targeted Care: чудове рішення проти недоліків шкіри
RE.CARE SOS Spot Targeted Care: чудове рішення проти недоліків шкіри

Точковий крем-гель проти висипань швидкої дії SOS Spot Targeted Care RE.CARE має концентровану формулу, багату на речовини з антибактеріальними та протизапальними властивостями, тому цей засіб демонструє швидку та ефективну дію у боротьбі із запаленнями.

Саліцилова 1% та азелаїнова 0.5% кислоти у складі засобу мають антибактеріальні властивості, очищають сальні залози та стимулюють регенерацію епідермісу. Бісаболол знімає запалення, зменшує почервоніння, прискорює процес загоєння. Ніацинамід у концентраціі 1.5% запобігає появі нових висипів і постакне. Оскільки засіб містить кислоти, після використання обов'язково треба захищати шкіру від УФ-променів, перекриваючи іі санскріном.

Продукт можна наносити точково або локально - на більші ділянки з висипаннями. Я наношу гель тонким шаром коли надовго лишаюся вдома чи на ніч і чекаю деякий час до його застигання. Ефект зменшення висипань помітний вже після кількох застосувань. До речі, засіб підходить для всіх типів шкіри, де з'являються висипання, незалежно від віку.

Результат можете побачити на фото. Нанесла локально пізно ввечері, на ранок прищик засох.

Кремчик має пристойний об'єм - 15 мл. Його вистачить надовго, бо потрібно наносити зовсім трішки. Дозатор зручний, пластик м'який, тож із видавлюванням потрібноі кількості засобу проблем не виникає.

SOS Spot Targeted Care RE.CARE зменшує розмір висипань, мінімізує почервоніння, трішки підсушує, але не пересушує шкіру в місці нанесення. Як тільки натяк на прищик з’являється – наношу крем на зону і прищик не продовжує запальний процес, не збільшується. Після загоєння ранки шкіра просто відлущується і під нею залишається чиста зона без постакне та почервоніння. Якщо потрібно швидко загоїти прищик, то наношу крем протягом дня і він працює швидше.

Одним словом – класна і потрібна штука! Рекомендую мати у косметичці, тим паче, коштує він зовсім не дорого.