Відновлююча маска для пошкодженого волосся
Piel Cosmetics Macadami Restore Mask
Ця ароматна баночка має великі шанси стати вашим фаворитом! Маску я використовува разом з шампунем цієї ж лінійки, відгук залишаю за цим посиланням https://club.makeup.com.ua/profile/603351/
Хочу показати вам на відео, який стан має волосся від використання даних засобів. Шампунь та маска чудово працюють разом!
Про маску
Вона має великий об’єм - 500 мл, з моєю довжиною волосся це те, що треба! Консистенція схожа на густий заварний крем, а аромат це таке задоволення - яскраво виражений цитрус лайма з солодкими нотами😍 При нанесенні досить насичений запах але на волоссі залишається ледь помітною вуаллю.
Інгредієнти: алое вера, гіалуронова кислота, кератин, макадамія, протеїни
Формула: з гліцерином
Засіб створений для відновлення, живлення і надійного захисту від негативного впливу зовнішнього середовища. Олія макадамії збагачує локони незамінними жирними кислотами, протеїнами і цінними мікроелементами.
Баночка має додаткову захисну мембрану під кришкою. Приїхала ціла без протікань.
Використання
Тут все максимально просто: стандартна рутина:
- промиваю волосся двійчі шампунем, відтискаю зайву воду
- наношу по довжині трошки відступаючи від коренів, кількість обираю достатню для моєї довжини, щоб волосся було добре вкрите
- виробник вказує на етикетці витримувати 5-10 хвилин, я в основному витримую орієнтовно 5 хв
Вже під час ополіскування маски водою я відчуваю її дію. Волосся дуже гладеньке і під струменями води м’яке та розплутане.
Розчісується воно легко, звичайно я додатково використовую спреї але вже початково волосся і без спрею не сплутане.
Сушу просто феном. Ефектом повністю задоволена! Волосся зволожене, гладеньке, не рухнаститься, не обтяжене, виглядає живим. Має красивий блиск.
Дана маска може стати спасінням для пошкодженого волосся.
Коментарі (0)