MAXIMOVA🌷

Відновлююча маска для пошкодженого волосся

Ця ароматна баночка має великі шанси стати вашим фаворитом! Маску я використовува разом з шампунем цієї ж лінійки, відгук залишаю за цим посиланням https://club.makeup.com.ua/profile/603351/

Хочу показати вам на відео, який стан має волосся від використання даних засобів. Шампунь та маска чудово працюють разом!

Вона має великий об’єм - 500 мл, з моєю довжиною волосся це те, що треба! Консистенція схожа на густий заварний крем, а аромат це таке задоволення - яскраво виражений цитрус лайма з солодкими нотами😍 При нанесенні досить насичений запах але на волоссі залишається ледь помітною вуаллю.

Інгредієнти: алое вера, гіалуронова кислота, кератин, макадамія, протеїни
Формула: з гліцерином

Засіб створений для відновлення, живлення і надійного захисту від негативного впливу зовнішнього середовища. Олія макадамії збагачує локони незамінними жирними кислотами, протеїнами і цінними мікроелементами.

Баночка має додаткову захисну мембрану під кришкою. Приїхала ціла без протікань.

Тут все максимально просто: стандартна рутина:

• промиваю волосся двійчі шампунем, відтискаю зайву воду
  • наношу по довжині трошки відступаючи від коренів, кількість обираю достатню для моєї довжини, щоб волосся було добре вкрите
  • виробник вказує на етикетці витримувати 5-10 хвилин, я в основному витримую орієнтовно 5 хв

Вже під час ополіскування маски водою я відчуваю її дію. Волосся дуже гладеньке і під струменями води м’яке та розплутане.

Розчісується воно легко, звичайно я додатково використовую спреї але вже початково волосся і без спрею не сплутане.

Сушу просто феном. Ефектом повністю задоволена! Волосся зволожене, гладеньке, не рухнаститься, не обтяжене, виглядає живим. Має красивий блиск.

Дана маска може стати спасінням для пошкодженого волосся.